UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
Гадаю, на ваше питання не існує однозначної відповіді. Рейтинг шкіл ви можете подивитися за кожнорічними дослідженнями Fraser institute. Суто математичних шкіл тут не існує. Через три роки, ваша дитина разом з вами може обрати high school з ІВ програмою . Оце буде дійсно корисним для подальшого навчання в будь-якому університеті світу.
-
Вітаю! Для тих, кому важливий їх майбутній кредитний рейтинг, інформація з банку : How can I improve my credit score? If you’re looking to improve your credit score, TransUnion recommends the following: ☝️Keep your account balances below 35% of your available credit. For example, if you have a credit card with a $1,000 limit, try to keep the outstanding balance below $350.
-
Добрый вечер, а как вы нашли STEM школу? Я нигде не могу найти информацию. И ещё подскажите пожалуйста кто здесь давно проживает. В следующем году нам надо искать среднюю школу 7 класс. Хочу найти матем. школу с хорошим рейтингом. Когда надо узнавать и где? И подавать документы надо весной или летом? И можно ли сначала поступить в школу, а потом искать ближе к ней жилье? Или надо сначала найти школу, узнать к какому району относится, потом переехать, и только потом подавать документы?
-
Доброго вечора питання до мам Можливо у когось була подібна ситуація Я подавала з дитиною на візу мені вклеїли дитині ні прийшов лист що треба згоду батька на дозвіл покинути країну Ситуації така в мене Батько є лише на документах Ніякої участі не приймає у вихованні тим паче не допомагає фінансово . Коли відправляли документи було пояснення від мене на анг мові до консула .все рівно візи нема Тепер знову прикріпляли до анкети пояснення але вже завірено нотаріусом.можливо хтось може щось сказати з власного досвіду Дякую!!!!
-
Так а смисл шукати тобі роботу у іншій сфері тут? Іди на indeed і там повно норм вакансій в іт.
-
Народ, розкажіть хто як і де влаштувався? Особливо дівчата)) Маю 3 роки досвіду в Customer support, ще 2 роки в technical support (але 1а лінія, нічого занадто ITшного) на разі працюю Senior support в європейському fin-tech продукті (щось дуже схоже на Revolut) англійська може трохи вище середньої, підкажіть чи реально з такими вихідними даними знайти якусь роботу в Едмонтоні ? Більше нічного не вмію, така я зозулька)) Знаю що чоловіки часто знаходять роботу чи на будові, чи десь майстрами і тд. Цікаво почути про жіночу аудиторію також с:
-
Робив онлайн. Зайняло аж 6 робих днів. Дуже понервував з оперативності агента. Але в міленіумі то є норма:)
-
Дуже вам дякую. А ви онлайн то все робили чи їхали до них?
-
Страхував в міленіум на укр права і на укр. Страхову історію. Страховка преміум на Форд ф150 2009 року випуску обійшлась 1700 долларів. Розбили на 11 платежів. перший платіж зняли за два місяці.
-
как говорится - это норма) но если Вы его прошли тут, а в кабинет не подтянулось, по крайней мере, у Вас есть факт прохождения его тут в Канаде, а если Вы его прошли в Варшаве, а данные не подтянулись, тут могут быть вопросы, хоть у Вас на руках якобы и есть документы свидетельствующие, что Вы его в ЕУ прошли. Просто решили не выдумывать себе "упрощений", которые могут добавить в итоге лишнего головняка
-
Хочу вам сказать, что уже более месяца результаты канадского медосмотра никак в IRCC не подтянутся 🤷🏻♀️ Может это нам так не повезло
-
Підкажіть, будь ласка, хто недавно страхував машину на укр. права і щоб оплата помісячна була, або хоча б половина річної ціни. Дякую.