UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
Вам просто треба спробувати життя з авто і ви одразу відчуєте різницю)
-
Уявіть собі, ви крутий працівник, і завтра приходить начальство і каже, Альона, ти класна робітниця і в нас в шервуд парку в новому магазині потрібен менеджер, будемо платити 30 на годину зі всіма бенефітами, сік деями і вакейшн. Але є проблема, ви живите у Ст Алберті, автобусом 3 години в одну сторону і прав водійських у вас нема, бо сімья поки що нема….
-
А якщо ще пересадки, то взагалі )
-
я теж один і теж небагато споживаю,але за один похід в суперстор важкувато закупити все що треба )
-
Не знаю... Я не дуже багато споживаю, тому мені норм😁
-
потім будильник ⏰ дзвонить )і такий блін треба на автобус чи свою Елантру гріти бо морози )20 баксів в час і поїхали , добре що не 16 )
-
від фобій треба позбавлятися, вони отруюють наше життя)
-
Я не воджу через те, що в мене фобія водити авто🙈 Я б ні за які гроші за руль не сіла...( Але добре, що живу в downtown і тут з міським транспортом проблем немає🙂 Тому все влаштовує)
-
Якщо я не буду водити, то й я ціліша буду, й авто, й інші водії) Я на дорозі була б небезпечнішою за мавпу з гранатою😁
-
Все прийде з часом )якщо буде потреба як описали вище , то навчишся водити і таке інше )на то людина це особистість , яка долає перешкоди на своєму життєвому шляху
-
Я вже колись в дитинстві намагалася навчитися водити авто (дідусь намагався навчити)... Мені вистачило, дякую(( Потім ще щонайменше рік жахіття снилися😓 Краще буду їздити на метро) Так хоча б нерви ціліші будуть))
-
Дуже запущений та ірраціональний страх(((
-
Фобії теж лікуються якщо казати научно