UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
Тоді вам треба спробувати в Value Village. Вони дають гарні можливості кар'єрного зростання.
-
Я подавалась на різні професії, але в двох сферах: - ретейл(sales assistant, store manager, assistant store manager, administrator, office clerk) - IT (junior software developer, junior full stack developer, developer online stores on marketplaces) Це було в перший місяць. Тепер шукаю любу роботу! Бо вже не має можливості чекати. За освітою я вчитель фізики.
-
У магазині ,, Value Village,, на сортуванні секонд- хенду ,є вільні вакансії на 3-4 працівника . Адреса: 11850 103 St NW, Edmonton, AB T5G 2J2 . 25 січня , з 10 до 1:00 , будуть проводитися відкриті співбесіди. Зацікавлені можуть приходити з роздрукованим резюме і записатися в чергу біля кас. На інтерв'ю буде присутня співробітниця компанії, українка, яка зможе допомогти як перекладач у роз'ясненні незрозумілих нюансів. Робота full time, з 7 до 3:30, суб нед вихідні, зарплата мінімальна, після 3 міс- бенефіти, 2 тижні відпустки, і 10 оплачуваних лікарняних днів.
-
Привіт. Хто брав квитки Westjet, хочу добавити багаж пише технічна помилка😔 це можливо зараз чи тільки в аеропорту? І ще скажіть будь ласка якщо є пересадки я буду розуміти з данних квитка потім чи виходити мені забирати валізу і заново чи надіятись що багаж перекинуть далі🫣🙏🏼хелп
-
Добрий день може тут вже є ця інформація але не можу знайти, ситуація така чоловік мені подав на CUETE зі старим паспортом паспорт дійсний до червня 2023 року, Work permit в аеропорту дали до строку дії мого паспорта, на руках вже є новий паспорт як тепер зробити новий воркперміт в новий паспорт? Буду вдячна за допомогу
-
Ого... І що робити!?? В мене вже дитина ходить в школу в Едмонтоні...
-
В мене та сама ситуація(( Рівень англійської В2 Вже133 резюме з кінця грудня розіслала...