UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
Ну просто мы для себя решили, что главное купить единый билет и возможно немного проплатить, но быть спокойными) ты не носишься с багажем, застрахован от всяких ситуаций с вылетом ) Конечно у нас были транзиты между рейсами по 2 -2,5 часа и очень переживали, что не успеем на пересадку, но времени было с головой
-
Ищите на сайтах авиакомпаний, также попробуйте билет туда и обрат но, будет дешевле
-
Some Person: Спробуйте простіше резюме, особливо для не кваліфікованної роботи. Спереду вказуєте ваші скілс, а досвід наприкінці одною стрічкою для кожного. Також можете не спробувати не писати країну де ви працювали, а на інтерв'ю вже сказати, якщо запитають. Також мені допомагало , роздрукувати резюме і ходити від бізнесу к бізнесу персонально, бо деякі бізнесу потребуючи людей, але не постять об'яви. Я так десь 150 роздав. Зробіть різні резюме для різних вакансій, щоб деталі були тільки про ту професію яка відноситься Також, як казав раніше, можна "відбілювати" резюме , як тут кажуть . Не вказувати країну де працювали раніше або навчались, тільки так загальними фразами. Головне добитися інтерв'ю, а там вже намагатися показати себе з кращої сторони. Ще що тут роблять, якщо у вас важке ім'я для канадців Ielyzaveta, Svetlana, Volodimir, вказуйте в резюме просту форму Lisa, Lana, Vlad and etc.
-
Ми купували квитки на Fru.pl
-
Якщо зацікавить, можу підказати деякі моменти ,які вам стануть у пригоді на співбесіді.
-
У магазині ,, Value Village,, на сортуванні секонд- хенду ,є вільні вакансії на 3-4 працівника . Адреса: 11850 103 St NW, Edmonton, AB T5G 2J2 . 25 січня , з 10 до 1:00 , будуть проводитися відкриті співбесіди. Зацікавлені можуть приходити з роздрукованим резюме і записатися в чергу біля кас. На інтерв'ю буде присутня співробітниця компанії, українка, яка зможе допомогти як перекладач у роз'ясненні незрозумілих нюансів. Робота full time, з 7 до 3:30, суб нед вихідні, зарплата мінімальна, після 3 міс- бенефіти, 2 тижні відпустки, і 10 оплачуваних лікарняних днів.
-
Прям у них на сайті. Але! Майже за три місяці до вильоту. Й бували на наступний день приємні ціни.
-
Доброго дня. Допоможіть, підкажіть, бо я вже у відчаї: як в Едмонтоні знайти роботу!?? Я щодня надсилаю біля п'яти резюме, була на ярмарці вакансій, але все безрезультатно😢 Можливо причина, що я погано знаю англійську!?? Фізичної роботи не боюся, готова до будь якої роботи:прибирання, миття посуду, на складах або заводах. Будь ласка, якщо хтось може допомогти, порадити чи підказати, то напишіть будь ласка🙏 Наперед вдячна) Всім гарного дня)
-
Ми взяли на маркетплейс зі складу новий за 275 queen size. King size коштував 400, іще нам безкоштовно доставили додому. Матраси нові
-
Також все залежить по якій програмі ви будете подаватись
-
Дуже дякую.
-
Є список виключення, які не можна, якщо по програмі Альберті.
-
Я буквально на днях покупал с люфганзы...по крайней мере пробовал 3 раза. И постоянно одна и та же проблема - ошибка транзакции, хотя деньги были на счету. Плюнул и купил эти же билеты на expedia. Все сняло сразу, билеты пришли через пару минут. Проверил на air Canada все нормально