UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
Есть бесплатный склад мебели. Перейдите по ссылке
-
www.instagram.com/p/CncSS9iOnFt/?igshid=Yzg5MTU1MDY=
-
Так, дякую. Ми намагалися. Не виграли. Вже закрили цю допомогу
-
🇺🇦Уже зовсім скоро найромантичніше свято року! 💘14 лютого, День Святого Валентина - свято всіх Закоханих! 💘День, коли кожне слово, погляд, подарунок - це про Кохання! 💘День, коли у почуттях наважуються освідчитися навіть найнерішучіші! А нам уже більше несила мовчати про те, як ми вас любимо! ❤️ І тому - просто відсьогодні і аж до 14 лютого включно для всіх-всіх-всіх, хто забронює собі будь-яку послугу в MALVA - 1️⃣4️⃣% ЗНИЖКИ! І якщо ви ще думаєте, що ж подарувати своєму коханнячку - то не думайте довго! Подарункові сертифікати від MALVA Ukrainian Beauty Centre - на будь-яку послугу чи суму!💌 Світіться коханням - сяйте, як MALVA! 💖 Ми вас любимо!!! www.facebook.com/malva.ubc www.instagram/malva.ubc #реклама
-
Додайте в групу, будь ласка
-
Доброго дня. Нам потрібна допомога з перелітом до Канади в Едмонтон. Поки що може їхати дружина з двома дітьми, 15 та 2,5 роки. Гроші є тільки на перший місяць перебування у Канаді. Шукаємо безкоштовні квітки. Може хтось знає якісь благодійні організації що допомагають. Може можно звернутися у Едмонтоні? Напишіть будь ласка якщо є інформація. Дякую
-
Чітко написав довести страховій СТАЖ ВОДІННЯ а не безаварїйність. Це різні речі. Абсолютно різні. Кардинально різні. Не знаю вже як вам пояснити. Ну от дивіться ви отримали права в 2010 році а почали їздити в 2018 то стаж водіння у вас буде 13 років а от без аварійний період водіння всього лише 5.
-
Ще раз для вас читайте по буквам. Для стажу водіння ні довідки з ДАІ ні тимпаче зі страхової не треба. Якщо написав фігню то не починай як баба викручуватися. Скажи да блін я диванний спеціаліст дупля не ріжу що пишу... Через таких як ви потім люди шукають довідок непонятно про що
-
-
І мені. Дякую
-
Насколько я знаю, не факт, что переведённые не в Канаде документы примут, могут запросить именно канадский перевод. Это то, что я читала. Ключевые документы вроде свидетельства о браке, рождении, и, возможно, о высшем образовании, можно конечно попробовать перевести на свой страх и риск, чтоб не стало лишней потерей денег
-
Дорогие участники, в марте вылет в Канаду, прошу от вас информацию по теме, о том нужно ли переводить документы о высшем образовании, с апостилем или без и т.д. Пожалуйста поделитесь информацией, вы уже там и картинка вам уже понятна . Заранее благодарю за любой ответ!!!
-
Так про неї.Дякую
-
Роботу знайти неважко. Гарну роботу знайти складніше.
-
Залежно від рівня вашої англійської. Хоча без мови можна влаштуватися помічником до ,,нашого,, зварювальника . Та й канадійці деколи шукають помічників і допускають низький рівень мови.