UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
В мене друг- зварювальник з канадським досвідом з 2007 року. Але новоприбулим українцям наврядчи знадобляться його поради. Бо все дуже швидко змінюється.
-
Я вам більше скажу. Наприклад, в мене раніше були Driver licence Саскачевану. То тепер ,щоб довести свій безаварійний досвід , я надаю не тільки довідки з України,а й records Саскачевану. А по Альберті страхові пробивають самі.
-
А по-друге, не всі страхові беруть ці наші довідки до уваги.
-
Вибачте, але ваш безаварійний стаж водіння в Україні неможливо перевірити без довідок. З канадійської точки зору.
-
-
Кхе-кхе, деякі канадські страхові приймають довідки з українського ДАІ і з українських страхових компаній. Про безаварійний досвід керування автомобілем. Які , гіпотетично впливають на вартість страховки. Власне, я лише про це написав у попередньому коментарі.
-
Мова йде про страховку наскільки я розумію пана Володимира. В реджестрі теж будуть дивитися на те коли були видані ваші Українські якщо вони менше 2 років не зможете скоріш за все здати на 5 повний. Покрайній мірі так прописано в правилах як на практиці не знаю
-
Щоб довести свій попередній досвід- все ж таки треба довідки з ДАІ і української страхової .
-
Якщо у вас є Українське свідоцтво приходите в любе реджестрі кажете що хочете його обміняти на драйвер лайсінг вони просять ваші документи потім ідете здаєте тест на компі 30 питань дозволено 5 помилок є укр мова. Якщо здасте то 77 дол це пластик, тест, перевірка зору і т.д. якщо не здасте то кажуть люди що 16.80 і на наступний день знову можна. Мені пластик прийшов через 1.5 тижня. Зразу дали паперові тимчасові. Український пластик забирають я спитався чому вона його забирає вона щось невнятно відвернувшись пробурмотіла одні кажуть на перевірку але скоріш за все згідно з законом Альберт не можна мати два айді потипу айді і драйвер лайсінг того може і заберають. Отже раджу вам їх сфоткати перед тим. Потім зможете страховій довести стаж водіння
-
Ви можете подивитися в пошуку по чату. Було декілька пропозицій.
-
Работа в Эдмонтоне! Клининг производств! Нужны крепкие мужчины! Ночные смены, работа в условиях +5+10’С Фуллтайм, 8-часовые смены, возможность переработок. Нужен свой транспорт, чтобы добираться после работы. Желательно хотябы базовое знание английского языка для коммуникации. Формой и обувью обеспечивают. Пишите мне в личные, скидывайте резюме.
-
Всем доброго времени суток! Подскажите ресурс или учителя англ. кто может за короткий срок подготовить к IELS. Спасибо