UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
В Манітобі теж не мед. Депресивний регіон , з роботою не дуже , та сама мінімалка менша , теж великий наплив українців Економічно Альберта сильніша В Онтаріо і БК , їдуть , бо мабуть на ютуб бачили , що там прикольно ))) Потім намагаються звідти виїхати. А мами з дітьми - це окрема історія …..
-
Если ты с англ. и с востребованной профессией, и у тебя есть хотя бы 3к$ - ты найдешь "себя" в любой провинции. Если ты без англ, без помощи знакомых или друзей , без скилов и профессии востребованной в провинции и еще и без денег - лучше ехать в ту провинцию, где больше всего тебе помогут опять же - чисто мое мнение
-
Тверезо оцінити , мінімальний план дій і пробувати. Може бути легко - де нереально і навпаки
-
честно не знаю что там с "депрессивным регионом", только слышал о том, что там наркоманов еще больше. Как на мое мнение у людей без каких-то скилов и денег, лучше ехать в Манитобу, там зацепится, и как вы ранее говорили, получить ПР и свалить. Отличное место для людей без денег и скилов получить канадский опыт и свалить в АБСОЛЮТНО любую провинцию. С деньгами, языком и канадским опытом, абсолютно любая провинция открывается на режиме "to easy"
-
Тут ріелтори не займаються орендою Є фірми які мають будинки і здають квартири , сайти по оренді , маркетплейс
-
Я приїхав з родиною Пощастило , знайти host family Я працюю в construction В Україні останні 15 років , маю свою будівельну фірму. Будинок , машина , все добре було Руками давно не працював Роботу знайшов не шукаючи , через тиждень , житло через три тижні своє , і не 1500+ , але на перший час ніхто і не думав про окремий будинок і т.д Англійська , говорять що середня , як на мене - нижче Починав з 20 , за півтора місяці мав , 3 вихідних , добровільно , бо жопу , вибачаюсь рвав , щоб зачепитись через півтора місяці , маю 25 , 180+ годин на тиждень і машину з бензином від фірми. Може і везунчик , але і потів добряче. Тому і написав , про бажання і наполегливість Проблема в тому , що люди нічого не вміючи , хочуть хорошу ЗП і т.д Проблема починається , тоді , причому одразу , коли пишеш в повідомленні , шукаю будь яку роботу , це одразу про все говорить. В фірму вже взяли двох українців , по моїм рекомендаціям , іноді вакансії відкриваються , вони не говорять англійською взагалі , а одного і перекладач Україно-англійський , не рщум 🤣але переважно зі мною працюють. Від них головне , вміти і хотіти працювати І зараз я написавши це повідомлення , впевнений , що багато хто подумає , що це просто Не просто !!!! В фірмі працювало , вже мабуть з десяток українців за цей час , результат - ніякий. Так як нічого не вміючи , або не маючи в першу чергу , бажання працювати , хотіли 25+ , бо хтось десь так отримує
-
Скажіть, будь ласка, яка ситуація зі сплатою податків в Канаді українським ФОПам? Чи хтось дізнавався?
-
Я про подвійне оподаткування. Чи мають українські ФОПи сплачувати в Канаді податок на прибуток, отриманий в Україні.
-
Тобто? Ви питаєте, як український ФОП має сплачувати податки в Канаді?
-
Так, законодавство змінюється і можливо вже усунули подвійне оподаткування.
-
Мети приховувати доходи немає, але шукатиму варіанти вирішення питання, якщо все таки подвійне оподаткування працюватиме.
-
Планую проконсультуватися з податковим консультантом, обов’язково. Дякую за рекомендацію!
-
Теоретично - так. Але канадська CRA не може перевірити ваші українські доходи. Але, звичайно, краще проконсультуватися з бухгалтером.
-
Вот-вот. Я как раз говорю про это) И вот смотрите что интересно в вашем опыте - это называется систематическая ошибка выжившего просто ошибка выжившего — разновидность систематической ошибки отбора, когда по одной группе объектов (условно называемых «выжившие») данных много, а по другой («погибшие») — практически нет. Таким образом, ошибка выжившего — тенденция обращать внимание только на истории успеха, создающая искажённую картину, игнорирующую неудачников и выбывших. ( взято с википедии) Если Вам удалось - это не обозначает, что у всех так сложится😀 Много людей с розовыми очками, и они не хотят слышать "плохой опыт" им нужно "замазывать свою душу", "хорошими новостями" . От чего когда они сталкиваются с реальностью потом пишут " Я Сирьожа ищу работу" - и это полнейший провал. Потому что человек не понимает, что это он пишет явно не в том месте, и явно не предоставляя о себе никакой информации, ни опыт работы, ни сфера деятельности, ни уровень англ и хотя бы где живет. Это провал 😂 Ну да ладно, не будем "перебирать" Я просто искреннее надеюсь, что у всех, кто старается - получится. А те, кто ничего не делают, и выбирают "попить пивка" вместо поиска работы\ценной информации или поиска работы - то надеюсь они вернутся туда, где им удобно будет жить. Надеюсь это справедливо 😅