UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
Я сьогодні замахнувся , з ним на advanced. Але speed limits, зруйнували мої плани ))) В понеділок піду підкорювати знову. А екзаменатор , прикольний Доречі раніше була розмова про очікування між теорією , українським посвідченням і road testom. В понеділок я віддав своє посвідчення з перекладом в registry , саму теорію , здав на минулому тижні. Мені сказали як і всім в registry , що потрібно чекати два тижні , поки прийде пластик і перевірять українське посвідчення. Але сьогодні я без проблем здавав дорожній тест ( четвертий день ) , але …. Можна раніше прийти і принаймі запитати , чи можу я вже здавати дорожній тест , не чекаючи два тижні
-
Я про екзаменатора ( азіата ) і раніше тема піднімалась про терміни очікування і що потрібно Ви про яку допомогу ? І про кого всіх?
-
Тобто всі допомогли і все було добре але іспит Ви не склали???
-
То Ви маєте 5й клас чи ні???
-
Напевно то інший. Цей з шевелюрою )))) з міліруванням Харизматичний дядько Тейлор Він вивчив пару слів , ліво , право , прямо - українською , щоб українці не нервували. Так як дуже багато нас там складає іспити.
-
Чому я маю Я без інструкторів і т.д Нічого надзвичайного , крути головою і дотримуйся швидкості От в весь успіх
-
О, так, він в мене теж був! Без волосся? Забув як його звати... Мені вдалося з першого разу здати, брав 2 уроки по 2 години, обійшлися мені по 100 баксів
-
Да і допомагати там особливо немає з чим , просто уважним до деталей потрібно бути. Там де 30 , потрібно з екзаменаторів їхати , 30 а не 34 і т.д Я на цьому і приїхав Хоча він всю дорогу повторював про знаки
-
Не ображайтесь!!! Я просто шукаю лптімальний варіант для того щоб отримати права!!!)))
-
Зрозуміло😂😂😂
-
Ні. Сьогодні я не здав. В понеділок підкорю ))) Але годину їздити , трохі набридає На 5 клас basic , швидше і простіше Якщо advanced не потрібні , то і немає сенсу на них здавати
-
Тому я це і роблю для себе
-
Багато хто мене тут знає і багато хто про мене чув тут різного!!! Я просто прошу всіх людей не радьте і не вкидуйте інформацію в якої Ви не впевнені і яка може ввести в оману!!! Я кожен день бачу перед собою різних людей але цих люде єднає одне - Вони як і Я на чужині і їм терміново треба цей документ!!! Тут не лише гроші…
-
Доречі , екзаменатор охарактеризував українців , як гарних/ вправних водіїв. Але тих хто не звертає уваги на дрібниці ( це я іх так для себе називаю ) а для нього , як для екзаменатора , вони дуже важливі