UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
Напевно не я сьогодні їздив ))) вам видніше. о 2 ми відізали від registry , о 3 повернулись. Зупинялись тільки раз , для паралельної парковки. Я теж таке раджу )))
-
Ви помиляєтесь. На 5 advanced Ви не їдете годину. По часу займає так само (принаймі у мене так було), єдина різниця, що Ви виїжджаєте на хайвей двічі. Перший раз Ви не вливаєтесь в потік, а другий раз вливаєтесь. Це вся різниця, окрім вартості екзамену). Тож раджу одразу здавати на 5 advanced
-
А мені піднабридло трохі ))) хоча скрізь трохі швидше їхав ніж дозволено
-
Доброго дня. Хтось знає де можна купити дешево брендове взуття?
-
Якал спортивне , є хороші магазини Nike і Puma з норм. Знижками
-
West Edmonton
-
Скажіть, будь ласка, а в разі прибуття серед ночі у зарезервовану квартиру через Airbnb (за умови, що заселення відбувається без господаря і ключ у сейфі), чи є можливість заселитися вночі? Як дістати ключ у сейфі? Просто зазвичай я бронювала завжди готелі, тож такий експіріенс буде для мене новим, хочеться дізнатися, як заселятися через Airbnb вночі
-
Легальний виїзд чоловіків до Польщі. Забезпечу безпечний перетин кордону через КПП чоловіків призовного віку. Виїзд з будь-якої точки України! -свій власний штат водіїв -виїзд 1-2 рази на тиждень -перетин тільки за паспортом Пишіть за уточненням подробиць