UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
Шукайте всередині лист з такими смужками для відриву, як в дитячих альбомах для малювання, щоб легше лист виривати було. Ось то і є ваші картки, на них вказано номер, і ваші прізвища... обережно їх роз'єднати і потім заламінувати
-
Додаткові документи- можете завантажити все одним файлом
-
Марки є на пошті?
-
Шукати як послугу? Вбивати щось по типу: замінити батарею? Мені потрібна сама послуга, бо батареї вже замовили на Алі
-
Ні ксяомі
-
Я попросив, підписав пару паперів і залишив імейл. Подивися чи прийдуть результати.
-
З жовтня 2022 наче вже не потрібно пред'являти сертифікат ковід в Канаді.
-
HI PLEASE JONT MY CHANELt.me/+jBrAUl2w3Z41ZGI8
-
Доброго дня, в мене таке питання, якщо заявка (лист) на вклейку візи має термін в 30 днів але не було можливості відправити паспорт в ці 30 днів, можна відправляти пізніше чи заявку вже відмінено? Чув що цей термін відмінили і можна відправляти пізніше але в самому листі, (запрошенні) написано що паспрт має бути відправлений в ці 30 днів
-
Доброго всім вечора.Я репетитор з математики,всі мої учні дуже швидко покращують знання і шкільні бали,займаюсь онлайн з Україною,а тут в Едмонтоні можна і офлайн,як зручно.Якщо хтось має діток,яким важко справитись 5-9 клас або хоче не відставати по програмі українських шкіл та гімназій,то з радістю позаймаюсь.Якщо цікавить детальніше,пишіть в приват.Дякую😊