UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
От бачите і у вас 4 і у інших по 4, а у нас 6.
-
Вчора моя 6 річна дитина пішла перший раз в паблік школу де немаю ні одного українця. Чудово знайшла спільну мову з дітьми, найшла двох подруг, обмінялись іграшками і грались весь день. Вся сяяла від щастя. Діти швидко адаптовуються. Через пару тижнів думаю вона нас вчити бути англійської.
-
Я пользовалась услугами этой компании. Очень быстро,удобно,можно позвонить или онлайн выбрать тариф+ есть приложение на телефон www.cooperators.ca/en?customer_id=684-240-4227&gclid=Cj0KCQjwxYOiBhC9ARIsANiEIfY8NLrhapTq6OOQRIxbWDRF02JsCGvxQlI4dy6fg3unjAZuCByLK6MaAvYZEALw_wcB
-
Мені сказали до 2 тижнів. Пройшов тиждень я прийшов і вони знову направили запит. Як вийде то напишу в цю групу.
-
Які доки брали з собою?
-
Та мені папірець дали на 7 клас, сказали що права не зрозумілі і треба чекати підтвердження що вони нормальні...
-
Йомайо, а мої забрали і все. І тепер ні туди ні сюди. Тільки підтвердження тепер чекати.
-
У вас права які були? Нові сині з датою закінчення чи старіші?
-
А що саме не подобається? Що її не розуміють? З січня вона мала б спокійно говорити вже англійською з дітьми на прості теми.
-
Цікаво якщо прийти в ту реджістрі з моєю ситуацією, чи буде якийсь результат... Дякую за інформацію