UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
Добрый вечер. Есть школы с укр языком?
-
Чи не підкажете де шукати?
-
Доброго вечора . Так, в Едмонтоні є кілька двомовних шкіл.
-
Наприклад, St. Martin Catholic Elementary School (780) 434-4848 maps.app.goo.gl/Jj72Dnj7yHQobAVn6
-
Вибачте, хто я такий, щоб вам радити, але на мою особисту думку, двомовна школа- це ненайкраща ідея для соціалізації та адаптації новоприбулих українських діточок.
-
Щиро дякую 🌼
-
www.ecsd.net/ukrainian-bilingual-program
-
Згодна, я на всякий випадок, раптом піде щось не так
-
Якщо завтра залишитеся дома, то заплатять за повний робочий день. Якщо будете завтра працювати, то отримаєте подвоєну оплату.
-
Тим паче.Його нагальне завдання - чим найшвидше інтегруватися в місцеву спільноту зокрема і у суспільство в цілому. Погодьтеся, коли його будуть оточувати такі самі новоприбулі україномовні однолітки, то цей процес трохи затягнеться.
-
На тест по английскому записываться у них в офисе по адресу, что я давала.
-
Доброго вечора. Будь ласка хто в курсі як оформити авто в Едмонтон які папери мають бути та куди далі з ними йти .
-
Моя дружина працює у готелі хаускіпером, їх там 7-8 українок, вони питали у менеджера про оплату завтра. Той сказав, щоб усі були на роботі і зарплата буде звичайна. Сказав, що їх готель не робить подвійної оплати по святах, хоч всі працюють фултайм. Всі розуміють, що індус тупо вирішив покласти гроші собі у кишеню, але зробити нічого неможливо. Звичайно, канадці б його засудили за це. Індуски, мабуть, отримають платню згідно закону. А українки, як завжди, самі безправні. Не думав, що і у Канаді будуть по расовим ознакам платити.