UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
Чи багато українців-власників бізнесів, виплачують подвійну зарплатню новоприбулим за вихідний день?
-
свої своїх підтримують, тут понятно
-
Їх більше на півдні, на півночі міста не так багато
-
Жінок з роботи дружини здивувало, що у Канаді Закон не є обов'язковим до виконання. Думали, що він один для всіх, а виявилось, що є рівні, а є рівніші. Це їх неприємно здивувало.
-
Є. Union.
-
зараз нам особливо б не помішало так зробити
-
ми можемо так само робити, не знаю що нам мішає крім моральних принципів бути рівним і мати менталітет best man for the job
-
троха є
-
Я трохи жив біля даунтауну - там в основному бачив бомжів і наркоманів. У Мілвудсі індуси і біля них вже не страшно ходити. На роботі індуси у мене теж адекватні нормальні люди. Просто їх дуже багато. Ну а у дружини в готелі менеджер індус і він муд*к. Тому індуси бувають різні, як і всі нації.
-
То проблема у нашій недорозвинутості?
-
ще не еволюціонували на такий план
-
є проблема про рівніший рівнішого, але вона не настільки глобальна, тобто: якщо є грубе порушення, то при його правильному і адекватному фіксуванні - ви можливо зможете щось змінити, але так ризикувати я б не радив, якщо зачепились на роботу і не хочете зайвих клопотів, то потрібно буде асимілюватись в такий колектив
-
Не думаю, що наші панянки настільки розуміються на канадійському законодавстві, щоб стверджувати подібні сентенції😁.
-
Канада дуже хороша країна, але не ідеальна