UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
я розумію, але щось доказувати їм було без сенсу)
-
В тому registry були некомпетентні люди! От і все…. І то нормально, бо то організація не державна…
-
ну це важко зрозуміти, бо це практично нижня частина ворк перміту. я не хочу вас образити, просто питаю
-
Зверху!
-
Самі не брали? Чи якась проблема була?
-
1. це позначка знизу чи зверху? ) 2. навіть в реджістрі одному мені сказали що це проблема і не хотіли приймати заявку на альберта хелс кард )
-
Ванкувер
-
Так) А перший аеропорт прибуття який був?
-
Подавати заяву на візітор? Я так розумію що без нього не можна податися на допомогу?
-
У Вас Онтаріо- і це не проблема і не обмеження! В чому проблема?
-
Я маю) В мене двоє з visitor в школі вчаться…. А ще Вам скажу, що неповнолітні навіть за пермітом батьків можуть навчатись у школі😉
-
От то і є Ваші обмеження по роботі, навчанню і що від Вас вимагається…😉
-
Після Conditions: два пункти
-
Де у Вас написані обмеження?
-
А непотрібно доказувати- питаєте документ, де написано, що це є обмеженням для видачі! А потім відкриваєте їм сайт IRCC- де чорним на англійській чи французькій все написано…..
-
Так) ніякого)
-
В нас просто у школі сказали - Ой, а ми не знаємо, чи можемо вашу доньку взяти з work permit, a не study permit. Потім вони самі кудись телефонували й питали (мабуть, у відділ освіти Едмонтона чи ще куди) і сказали, що так, їм дозволили брати з ворк перміт. Тож, @Raisa2277, у школі, куди ви звернулися, може теж просто не знають, що їм дозволено брати дітей не лише зі study permit.