UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
Ребята, есть работа в Эдмонтоне для одного мужчины на производственной линии! Горящая вакансия! Английский необязательный, там уже работают украинцы! Hours are 6:30am-5:30pm Monday to Thursday $16/hr Meat plant
-
𝐘𝐨𝐮 𝐚𝐫𝐞 𝐢𝐧𝐝𝐞𝐞𝐝 𝐚 𝐠𝐫𝐞𝐚𝐭 𝐦𝐚𝐧 𝐭𝐨 𝐛𝐞 𝐜𝐚𝐥𝐥𝐞𝐝, 𝐈 𝐚𝐬𝐬𝐮𝐫𝐞𝐝 𝐲𝐨𝐮 𝐭𝐡𝐚𝐭 𝐈 𝐰𝐢𝐥𝐥 𝐛𝐫𝐢𝐧𝐠 𝐟𝐫𝐢𝐞𝐧𝐝𝐬 𝐭𝐨 𝐜𝐨𝐦𝐞 𝐚𝐧𝐝 𝐢𝐧𝐯𝐞𝐬𝐭 𝐰𝐢𝐭𝐡 𝐲𝐨𝐮 𝐛𝐞𝐜𝐚𝐮𝐬𝐞 𝐨𝐟 𝐭𝐡𝐞 𝐞𝐱𝐜𝐞𝐥𝐥𝐞𝐧𝐭 𝐚𝐧𝐝 𝐬𝐩𝐥𝐞𝐧𝐝𝐢𝐝 𝐭𝐫𝐚𝐝𝐞 𝐲𝐨𝐮 𝐝𝐢𝐝 𝐟𝐨𝐫 𝐦𝐞. 𝐈 𝐰𝐢𝐥𝐥 𝐤𝐞𝐞𝐩 𝐬𝐡𝐚𝐫𝐢𝐧𝐠 𝐭𝐡𝐞 𝐠𝐨𝐨𝐝 𝐧𝐞𝐰𝐬 𝐚𝐛𝐨𝐮𝐭 𝐲𝐨𝐮 𝐌𝐫 𝐉𝐚𝐦𝐞𝐬 𝐜𝐡𝐫𝐢𝐬𝐭𝐨𝐩𝐡𝐞𝐫 𝐟𝐨𝐫 𝐞𝐯𝐞𝐫𝐲𝐭𝐡𝐢𝐧𝐠 𝐲𝐨𝐮 𝐡𝐚𝐯𝐞 𝐝𝐨𝐧𝐞. 𝐂𝐥𝐢𝐜𝐤 𝐨𝐧 𝐭𝐡𝐞 𝐥𝐢𝐧𝐤 𝐛𝐞𝐥𝐨𝐰,𝐣𝐨𝐢𝐧 𝐚𝐧𝐝 𝐦𝐞𝐬𝐬𝐚𝐠𝐞 𝐡𝐢𝐦 𝐨𝐧 𝐲𝐨𝐮𝐫 𝐢𝐧𝐯𝐞𝐬𝐭𝐦𝐞𝐧𝐭 t.me/joinchat/sFSHqquRVgMxODU0 t.me/joinchat/sFSHqquRVgMxODU0 t.me/joinchat/sFSHqquRVgMxODU0
-
12804 137 Ave NW, Edmonton, AB T5L 4Y8 Ми в цьому міняли. Через 2 неділі прийшли права full
-
Виглядає як спідінг на 10км/г просочений
-
Нема за що) Ось, я писала в іншому чаті та в цьому- але продублюю для Вас) Щоб було у Вас посилання😉 Ребята, в другом чате опять всплыл вопрос ограничения по провинции в work permit выданному по программе CUAET! Так вот парню отказали в работе некомпетентные работники отдела кадров! Он мне прислал скрин с IRCC, что если у Вас есть ограничения по провинции- нужно снимать! Я была чуток в шоке, ещё и утро…. НО! Не оставила это просто так….! А вот добравшись таки до ссылки этого скриншота, долго смеялась🤣 Ведь прям там и говорится, что нет ограничений у нас, если провинция указана вверху! Ограничение по провинции дается в разделе дополнительной инфы, там, где работа с людьми, на фермах, медработниками и т.д. Прилагаю скрины и ссылку, чтобы вы все у нас были компетентными в этих вопросах….. Всем хорошего дня! www.cic.gc.ca/english/helpcentre/answer.asp?qnum=1414&top=15
-
Дякую вам!
-
То у Вас все в порядку😉 Кажіть їм, що це відкритий перміт без обмежень)
-
У мене тільки зверху
-
Ні, вони реально хотіли мене взяти на роботу, просто менеджер все зробила аби мене взяли, а документи я маю подати через HR Hub (вони взагалі знаходяться в іншій провінції), ось там і не пропустил
-
То вони просто шукають відмовку….і все🤷🏼♀️
-
Але вони кажуть, що їм потрібен документ, і ніякі пояснення і ніякі вмовляння на них не діють. Я навіть дзвонила в IRCC, включала на гучномовець і з дпугого телефона дзвонила роботодавцю і вони спілкувалися між собою, IRCC пояснював їм всю ситуацію, але вони цього не хочуть розуміти, кажуть коли буде Location OPEN або Alberta тільки тоді вони можуть найняти
-
Где указано большими жирными буквами)
-
Я даже сайт Канады уже скинул )
-
Робите скрін з офіційного сайта, чи ідіть до Catholic social service та питаєте, щоб вони Вам зробили лист із офіційною печаткою для «ДЕБІЛІВ» (я вибачаюсь), що ця позначка не обмеження і Ви можете працювати в будь-якій провінції) та подаєте зі своїм пермітом😉
-
Дякую вам за поради!