UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
Анита Вітаємо в UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat Правила чату: 1.Мова спілкування - на Ваш вибір 2.НІ мовним питанням 3.Поважати співбесідників 4.За розпалювання ворожнечі БАН 5.Нецензурна лексика заборонена 6.Самореклама заборонена.
-
Арина Вітаємо в UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat Правила чату: 1.Мова спілкування - на Ваш вибір 2.НІ мовним питанням 3.Поважати співбесідників 4.За розпалювання ворожнечі БАН 5.Нецензурна лексика заборонена 6.Самореклама заборонена.
-
В торонто начали появлятся, думаю если тут поискать то тоже может что то быть
-
Доброго дня. Порадьте будь ласка інтернет провайдера з щомісячною оплатою (тобто не на 2 роки умова), ну і бажано до 60 дол, якщо таке існує 😁😄 (Ну хоча б до 70😀🥹)
-
I’m in +2
-
Буду вдячна ☺️
-
Можу в особисті номер волонтерів скинути , які проконсультують думаю з цього питання , але я ще до приїду питав , можна виїзджати і заїжджати , але якщо є питання краще уточніть
-
Та я додому хочу на кілька тижнів Просто переживаю як назад попасти до Канади Типу чи не буде траблів
-
Ні ні , коли ще в Канаду летів через Лондон , просто там типу є правило що треба трансфер віза, а нічого не треба .І так само чому вас будуть щось питати ?у вас мультивіза на 3 роки , ви можете виїхати і заїхати
-
Чув тільки що якщо піар є , то типо не більше пів року можна бути в інших країнах , але знов це чутки , і це піар , типу що получити його і жити і працювати в Европі не вийде , ну думаю так і є плюс мінус , так і з візою
-
Ви летіли з Канади до Лондону і назад в Канаду ?
-
Так у вас же віза в паспорті дійсна , нічого не повинно бути .Я летів з Лондону до Канади мені казали та трансфер візу , але просто показав візу Канади коли летів до Лондона спочатку , тому тут так само просто віза і все по всім правилам повинна бути .
-
Теж планую бути
-
Всім привіт! Хто летів з Канади в Європу , а потім вертався назад до Канади ? Не було ніяких проблем при поверненні і на рахунок документів : При поверненні до Канади потрібно буде показувати ворк перміт і оформляти чогось нового не потрібно буде? Сорі за дурні запитання просто я завжди на паніці переношу митниці і хочу розуміти з чим треба буде зіткнутись .
-
Lesia Вітаємо в UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat Правила чату: 1.Мова спілкування - на Ваш вибір 2.НІ мовним питанням 3.Поважати співбесідників 4.За розпалювання ворожнечі БАН 5.Нецензурна лексика заборонена 6.Самореклама заборонена.