UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
Не знаєте, де обслуговувати свій автомобіль? 🚗💨 Edmonton AUTOHOUSE до ваших послуг 🦾 Наша дружня бригада автомеханіків готова швидко та без зайвих витрат відновити ваш автомобіль до робочого стану. 💪🔧 Отримайте безкоштовну діагностику всього за 15 хвилин! ⏱ Ми надамо вам повний перелік проблем та ефективні рішення. 📍 Ми знаходимося за адресою 8834 62 Ave NW , Edmonton Якість, швидкість та доступні ціни - це наша гарантія для вас. Покладіться на нас свій автомобіль, і ви не пошкодуєте! 🛠💼✨ 📲 780 708 1437 - С 8 до 23:00, Edmonton
-
Всім доброго дня! Я приїхав минулого місяця в Едмонтон і наразі шукаю роботу. Є досвід роботи кухарем у ресторані. Буду вдячний за допомогу, розгляну будь-які пропозиції, так як швидко навчаюсь новому. 🤗
-
XLV Для підтвердження що ви не бот і не спамер, натисніть кнопку 👇🏼 🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦 To confirm that you are not a bot and not a spammer, press the button 👇🏼
-
Лучше Need for Speed
-
Да, она/он. 🖖🏻
-
Привіт, хто може порадить людину, що допоможе написати резюме. Дякую
-
Ruslan Вітаємо в UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat Правила чату: 1.Мова спілкування - на Ваш вибір 2.НІ мовним питанням 3.Поважати співбесідників 4.За розпалювання ворожнечі БАН 5.Нецензурна лексика заборонена 6.Самореклама заборонена.
-
Доброго вечора, підкажіть будь ласка як зареєструватися на новий закордонний паспорт, я знаю що через онлайн чергу ,але скільки разів пробував все одно не можу, можливо хтось знає чи є якась людина яка зможе це зробити