UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
Слишком слишком
-
Не дякуйте
-
Доброго ранку! Проїзний можна придбати в Edmonton Tower (10111 104 Ave NW, Edmonton, AB T5J 0J4) на другому поверсі
-
Друзі, якщо ви любите малювати, або давно хотіли спробувати, то ця зустріч саме для вас! Всі матеріали надаються художницею. За вами тільки хороший настрій та щось до чаю.Зустріч для дорослих. Щоб ви справді відпочили душею і тілом. Всі деталі по тел.+15879364713 Людмила
-
Lilia Вітаємо в UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat Правила чату: 1.Мова спілкування - на Ваш вибір 2.НІ мовним питанням 3.Поважати співбесідників 4.За розпалювання ворожнечі БАН 5.Нецензурна лексика заборонена 6.Самореклама заборонена.
-
Дякую за допомогу, може ще знайдуться добрі люди які порекомендують людину,яка може зробити резюме
-
Доброго вечора, скоро летимо в Едмонтон з 3-х річною донькою, підкажіть будь ласка чи можна брати в літак дитячі іграшки?
-
Будь ласка) Ви можете отримати безкоштовну допомогу з резюме в Edmonton's Food Bank Annex
-
Дякую)
-
Ну конечно же можно))) нам и в самолёте ещё проводницы приносили игрушки и раскраски
-
Всім привіт, якщо вам потрібна допомога , і ви шукаєте стоматологію яка співпрацює з бенефіт карткою . Та інформацію про бенефіт . Звертайтеся в особисті ✉️. Наразі я тут працюю і допоможу вам з записом та перекладом . Нагадую що бенефіти закінчуються в січні
-
Ruslana Для підтвердження що ви не бот і не спамер, натисніть кнопку 👇🏼 🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦 To confirm that you are not a bot and not a spammer, press the button 👇🏼
-
Привіт, був сьогодні в AMA registry, хотів обміняти посвідчення. Сказали необхідно один з документів, якого в мене немає. Перелік додаю. Підскажіть в чому проблема? Це не банківська виписка?
-
Чесно люблю отакі відписки але ось ціна яка мені показує коли переходити на офіційний сайт ⬇️ що б не думали що я собі придумую