UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
Const Вітаємо в UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat Правила чату: 1.Мова спілкування - на Ваш вибір 2.НІ мовним питанням 3.Поважати співбесідників 4.За розпалювання ворожнечі БАН 5.Нецензурна лексика заборонена 6.Самореклама заборонена.
-
www.adobe.com/ca/creativecloud/plans.html?filter=photography&plan=individual Прогорніть плани вниз і виберіть той що підходить. В фотошопі ж якось розібрались.
-
Просто забей😂 Господи. Я тут уже полгода, торенты юзаю без проблем, просто скачай любой ВПН на комп и всё. Все эти люди, которые яростно топят за лицензионное ПО - могут себе это позволить, либо же зарабатывают этим деньги. А если ты ни то, ни другое - то качай и вообще не парься👍
-
я брав папірець з багку зі своєю адресою, але печаткою банкц
-
Договору немає, в тому і справа(
-
Ps Lightroom і клауд місце на 20 Гб ps 2024 вже має включений модуль firefly AI для генерування зображень по тексту
-
може договір аренди маєте - вам треба підтвердження адреси. Або з тим папірцем з банку в інше реджістрі
-
Так в мене є такий, фото прикріпив. Чи він якийсь інший
-
Є таке дякую спробую що в цей пакет входить
-
Маєте на увазі штучного інтелекту на подобі midjourney , не дуже знаю як працює не потрібно було тільки дивився обзори ?
-
Что сделать???😳
-
Привіт всім! Працюю в компанії TELUS promotion💚 Якщо ви пошуках інтернет провайдера або переплачуєте за звʼязок. Можу допомогти вам з вашими питаннями стосовно мобільного та домашнього інтернету / TV📱💻 Якщо ви в пошуках хорошого провайдера або хочете кращі умови, це можна вирішити. Все це офіційно та абсолютно безкоштовно. Тільки позитивні відгуки від задоволених людей які звертались! 💯 Буду радий відповісти на всі ваші запитання в особистих повідомленнях, або за номером телефону 7806553046 Звертайтеся і ми разом знайдемо найкращий варіант для вас! 🇺🇦
-
Доброго дня! Знімаю квартиру поблизу Nait, та в кінці листопаду маю їхати з Едмонтона, контракт маю до 31 березня 2024 року, шукаю людину або сімʼю на заселення замість мене! Все узгоджено з менеджером будинку, уся додаткова інформація в особисті повідомлення, дякую!
-
𝓨𝓪𝓻 𝓨𝓪𝓻🍒 Для підтвердження що ви не бот і не спамер, натисніть кнопку 👇🏼 🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦 To confirm that you are not a bot and not a spammer, press the button 👇🏼