UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
кучеренко Для підтвердження що ви не бот і не спамер, натисніть кнопку 👇🏼 🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦 To confirm that you are not a bot and not a spammer, press the button 👇🏼
-
кучеренко Для підтвердження що ви не бот і не спамер, натисніть кнопку 👇🏼 🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦 To confirm that you are not a bot and not a spammer, press the button 👇🏼
-
Dedicated Для підтвердження що ви не бот і не спамер, натисніть кнопку 👇🏼 🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦 To confirm that you are not a bot and not a spammer, press the button 👇🏼
-
Вітаю, підкажіть, будь ласка, чи є в Едмонтоні (Альберті) вікові обмеження коли дитина може залишатися вдома сама, ходити до школи? Також буду вдячна за посилання де почитати.
-
Факт Ляхи падлы Но зато живут лучше нас
-
Рома Для підтвердження що ви не бот і не спамер, натисніть кнопку 👇🏼 🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦 To confirm that you are not a bot and not a spammer, press the button 👇🏼
-
Та гірше канадських чатів тільки в фейсбуці інтернет баталії )не звертаю )все ок )але кумедно )
-
Це не українець, це дебіл і провокатор, не звертай уваги
-
Думка це коли вона підкріплюється фактами , аргументами і взагалі певною інформацією)але українці в Канаді бачу люблять просто писати набір слів і речень і називати це мненієм ))ну все ж таки Канада вільна країна, всі мають право висловлюватись
-
Ну давай, расскажи что у тебя есть ещё один знакомый
-
Ти знову голос подаєш?
-
Так же как и люди с западной Украины, восточной и центральной между собой.
-
Ага ага ))певно кому які люди зустрічались )я працював в Трускавці і в Криму колись навіть і їздив на змагання по всій Україні і всі і російськомовні і україномовні себе вважали українцями)за Закарпаття не чув такого )прадід мого діда прибув з автсро-Угорщини і з закарпатцями я працював в Угорщині до Канади і все ок було )люди усюди різні , я сам з півдня і там теж багато додіків )так що по малому відстотку судити всіх ?