UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
Мне в Германии за державную прикалывали)
-
Так да, так и есть
-
И самое главное условие говорить державною)
-
Лично я заметил вот что Патриотами Украины могут быть только те,кто выехал через рашку или за бабки через западную границу после полномастабного вторжения
-
Это называется опрос
-
И кстати когда я был в краснодарском крае чуть не получил по щам когда спрашивал у людей о их президенте. И я был удивлен ненависть россиян к их президенту, потому что я был уверен что они очень таки любят его, ибо с экрана показывали это.
-
Я не спрашивал у друзей и знакомых, я спрашивал у людей с улицы, у ооочень большого количества. И да, я не жалуюсь ни на что, мне вообще все равно, я пишу просто факты.
-
Малорос 😂
-
А знайомий чи напарник не має думки ?я теж обʼїздив не мало і родичів , друзів і таке інше маю з усіх куточків України)і коріння як сказав теж різне , люди усюди різні .Тому тут як вже почали писати вижче контекст не України )а взагалі людства )люди вбивають , обманюють , погано себе ведуть і так далі і не важливо раса , країна , релігія і інші скажемо так умови )тому як дорослі люди розуміємо що це життя і все .Але якщо ви хотіли поділитись , що вот такі є українці погані , є , згоден , є і хороші , різні , як і усюди люди , а вам як особистості наче ви повнолітній сподіваюсь , а то ак без фото і так далі , потрібно або змиритись і жити далі , або певно гризти себе і загонятись який світ несправедливий, господи за що ₴
-
Max [1222655689] попереджений (1 of 2).
-
Ну если 4 страны для вас это чуть ли не весь мир это конечно я хз, нет комментариев) незнаю что сказать
-
Чесно я просто раельно трохи в щоці , як казав мій тренер чим далі від країни тим більше патріот ))такі спори за Україну прям тільки в чатах Канади і фейсбук бійці )невже людям в Канаді нічим зайнятись окрім як в чаті писати таке ?)наче тут є свої проблеми і можливості )але люди обирають waste time h
-
Я не журналист, я просто занимался опросами. Я привёл пример что журналисты которые делают опросы, они тоже хернёй страдают?
-
Герой носит маску чтоб не подвергать опасности близких !!!
-
Так і я вам факти пишу , що теж досвід різний )за росіян то так , там теж різні люди і так не всі люблять президента , але то таке )статистика наука і точна і ні , будемо зараз робити дослід і писати хто скільки людей за житті зустрів і звідки і які були думки ?)тому це просто зараз small talk тут )