UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
🤣 були такі питання
-
Нет, обычного переводчика (google translate, deepL) хватит с головой I want to receive SIN number I want to buy a sim card И тд, просто пишите свой запрос в переводчике и показываете в нужной инстанции перевод, они научены А параллельно очень активно изучаете англ, чтобы хоть как то мало мальски изьяснятся, это Вам очень поможет и пригодится
-
Доброго усім дня ✌️ з особливих обставин в кінці цього місяцю я лишаю Канаду. Та хочу продати матрац, подушки та ще деякі речі просто віддати. Розмір - 2х1.5. Стан дуже гарний. Спав на ньому один хлопець атлетичного складу, 71кг😁 всього майже 4 місяці. Якщо є ще якісь питання, звертайтесь тут чи в інстаграмі - iamsamuro (тому що частіше буваю там) . Дякую за увагу🙏
-
І ще, більш важливий та корисний момент. Квартиру в якій я та сусід зараз проживаємо, можна зняти без переплати додаткових місяців, а просто продовжуючи контракт. Контракт був підписаний 16 жовтня на рік. Коштує 1649 Канадських доларів. Дві кімнати, гарний ремонт, 16 поверх. Знаходиться за адресою 8920 100 St. Також, якщо є питання з приводу відео чи інші, пишіть у дірект ✌️🙏
-
t.me/BITCOINS_HOURLY_PAYMENT/17257 I have pray for this opportunity for a very long time ago. I thank I withdraw $5,285.29 successfully. I believe that's why I have the opportunity to earn and if you don't believe don't join
-
Леон Для підтвердження що ви не бот і не спамер, натисніть кнопку 👇🏼 🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦 To confirm that you are not a bot and not a spammer, press the button 👇🏼
-
Всем привет , здесь есть обменники , которые меняют купюры на монеты ?
-
Доброго дня! Дуже потрібно 1 або 2 слоти у консульство України в Едмонтоні для замовлення паспортів на дітей. Якщо хтось може допомогти, буду дуже вдячна. Не можу зловити слоти вже 3 місяці, стала у чергу очікування. Потрібно терміново, залишилося мало часу до закінчення дії паспортів. Заздалегідь дякую. Пишить в ПП.
-
Привіт, може хтось знає де ще можна купити білети на автобус крім drug mart?
-
t.me/BITCOINS_HOURLY_PAYMENT/17249 God bless this wonderful platform forever am happy and excited for receiving my profit successfully
-
Збираємо дрони на потреби ЗСУ - допоможе ЗСУ моніторити лінію фронту — а це близько 2 470 кілометрів — та давати ефективну відсіч ворожим атакам. Акція - збір на перемогу: Синтетичне мастило - Заміна фільтра - Заміна мастила + Повна діагностика ходової та сканування авто = до 90 доларів За попереднім записом по телефону: (780) 862-1185 * бензинові авто до 5 літрів синтетичної оливи американського виробництва 5w20 5w30 10w30 0w30 Збір на перемогу для ЗСУ - або задонатити на дрон можна за адресою 1530 70 Ave NW, Edmonton, AB T6P 1P5 Слава Україні! Слава Націй! ● #KozakAuto ● #Edmonton ● #AutomotiveService ● #Kozak ●
-