UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
Всім привіт, можливо хтось знає чи потрібно поновлювати документи на страховку ( в реджестрі) якщо пройшов вже рік
-
Всім привіт. Підкажіть будь ласка, можливо хтось працює україномовний у інтернет компанії TELUS.Можливо у когось є контакти.... Дякую
-
Mama Для підтвердження що ви не бот і не спамер, натисніть кнопку 👇🏼 🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦 To confirm that you are not a bot and not a spammer, press the button 👇🏼
-
g Для підтвердження що ви не бот і не спамер, натисніть кнопку 👇🏼 🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦 To confirm that you are not a bot and not a spammer, press the button 👇🏼
-
Хтось може надрукувати візитки?
-
А розробити візитки хто може?
-
Там в основном индусы. Может для человека принципиально заплатить украинцу. Я например тоже стараюсь выбирать украинцев при равных условиях
-
Я 👋
-
Аарон Вітаємо в UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat Правила чату: 1.Мова спілкування - на Ваш вибір 2.НІ мовним питанням 3.Поважати співбесідників 4.За розпалювання ворожнечі БАН 5.Нецензурна лексика заборонена 6.Самореклама заборонена.
-
🤦🏻♂️ Ти це особисто знаєш? Бачив? Перевірив? Чи десь почув і наклепи кидаєш? Слідкуй за собою 😡
-
Я вже писав про це 100 разів. Якщо дійсно цікаво розібратись в цій ситуації, то можу в приватні написати