UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
Добрый вечер, откликнитесь пожалуйста, если кто-то летел в Канаду/из Канады транзитом через Лондон без визы, буду благодарна, если сможете поделиться опытом 🙏🏻
-
𝗥𝗮𝗴𝗲𝗿𝘀 Вітаємо в UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat Правила чату: 1.Мова спілкування - на Ваш вибір 2.НІ мовним питанням 3.Поважати співбесідників 4.За розпалювання ворожнечі БАН 5.Нецензурна лексика заборонена 6.Самореклама заборонена.
-
Alona Вітаємо в UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat Правила чату: 1.Мова спілкування - на Ваш вибір 2.НІ мовним питанням 3.Поважати співбесідників 4.За розпалювання ворожнечі БАН 5.Нецензурна лексика заборонена 6.Самореклама заборонена.
-
Як у вас англійська?
-
Отрывок статья октябрь 2023... При перельоті лоукостами транзит у Лондоні без візи Великобританії є неможливим! І коротке пояснення чому: Лоукости Ryanair i Wizz Air літають в аеропорти London Luton та London Stansted, у яких відсутня транзитна зона. Навіть якщо ви не збираєтеся покидати аеропорт і летите без багажу, по прильоту вам обов’язково доведеться пройти паспортний контроль і тому без візи Великобританії вас не посадять в літак ще в місті вильоту. Таке ж обмеження стосується всіх інших аеропортів у Великобританії: Манчестер, Ліверпуль, Бірмінгем та інших.
-
Доброго вечора всім, є одна пропозиція для вас, якщо ви засиділися вдома, то ласкаво вас запрошуємо на українську весняну зустріч, можливо комусь буде цікаво, то пишіть мені в особисті адресу скину))
-
Спробуйте подивитися контейнери для перевозки авто. Це було давно, але памʼятаю коли займалася автомобілями, нам пропонували з Америки до Іллічівська за 600 доларів доставляти. Великі порти подивіться. Бремерхафен, наприклад. Ми через нього завозили авто. Дуже організовані… Памʼятаю, читала в якоїсь дівчини в інстаграмі, що вони своє авто запакували речами, і таким чином відправили в Канаду, в 2022 році.
-
-
Karpik Вітаємо в UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat Правила чату: 1.Мова спілкування - на Ваш вибір 2.НІ мовним питанням 3.Поважати співбесідників 4.За розпалювання ворожнечі БАН 5.Нецензурна лексика заборонена 6.Самореклама заборонена.
-
Привіт, якщо добра англійська - є вакансія.
-
Скучные Хонды продавать?
-
Скучаем просто жуть 😂👌
-
Оскільки отримав багато питань в приватні - продублюю пост: Мої колеги з Northstar Hyundai та Go Kia South шукають співробітника у Sales. www.northstarhyundai.com/ Обов'язково - вільна англійська, уміння адекватно вести діалог з людьми та чітко викладати свої думки. Бажано - досвід у продажах. Буде проводитись навчання. Оплата - комісійні. Резюме можна скидати мені у приватні або на email - я буду приймати участь у першому турі відбору. [email protected]
-
Кто был в банфе зимой, подскажите куда интересно поехать?