UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
Привіт всім 👋 Шукаю хто працює в leduc Шукаю місце з ким можна їздити на роботу Працюю з 10 a.m Живу район Cavanagh SW
-
Пару днів тому , був 1,3307 Якщо і змінюється , то не суттєво. Ну і звісно , в різних місцях , курс різний
-
Я знаю, кто пошел работать в Nurse next door, Shepherd's care foundation. Также пошли на обучение medical office assistant и подобные околомедицинские профессии. Это по медикам. Психологи знакомые все работают далеко от профиля и пока планов возврата в профессии нет, потому что переучиться долго и дорого.
-
напишіть в приват
-
Народ, тут хтось займається медіа баінгом?
-
Всім привіт, можливо хто знає добру клініку, де лікують алергію(в моєму випадку кропивницю)? Або можливо візитку україномоного/російкомовного сімейного лікаря.
-
елена Вітаємо в UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat Правила чату: 1.Мова спілкування - на Ваш вибір 2.НІ мовним питанням 3.Поважати співбесідників 4.За розпалювання ворожнечі БАН 5.Нецензурна лексика заборонена 6.Самореклама заборонена.
-
Мені потрібна спеціалізована клініка. Антигістамінні засоби допомагають тільки коли пʼю курси цих пігулок. Вже пив як слабкіші засоби , так і сильні. В Українській аптеці навіть кололи антигістамін. Все допомагає тільки коли це все приймається,як тільки пігулки закінчуються - день ,два і все по новій. Тому і прошу спеціалізовану клініку , можливо хтось стикався з цим. На гугл мапсі знаходив клініки , но рейтинг бажає кращого.
-
елена Вітаємо в UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat Правила чату: 1.Мова спілкування - на Ваш вибір 2.НІ мовним питанням 3.Поважати співбесідників 4.За розпалювання ворожнечі БАН 5.Нецензурна лексика заборонена 6.Самореклама заборонена.
-
Зрозуміло. Нехай щастить 🙏 Я так розумію що тоді потрібно попасти до дерматолога. Але то тільки через направлення або сімейного лікаря або лікаря з walk in clinic. Я б описала свою історію захворювання ( коли почалася проблема, що приймали, як довго, що допомагає, що ні, які є потенційні алергени на роботі, вдома (домашні тварини, пил) перевела то на англійську і роздрукувала і з тим ішла до GP ( сімейного лікаря) це допоможе лікарю зрозуміти глибину проблеми або попросила когось хто може може в телефонній розмові перекласти лікарю 🤷♀
-
Дякую, я вже з цим майже рік , і всі алергени виключав зі свого життя , і нічого не допомагало) Буду шукати лікаря далі.