UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
Може хтось порадить ще тут лікаря але якщо ні то детально то все опишіть...і йдіть до сімейного та попросіть лікаря щоб направив до спеціаліста. Якщо потрібна буде допомога з медичним перекладом пишіть в приватні, можу глянути і підкоригувати термінологію.
-
Спробуйте виключити з раціону продукти з місцевого борошна. І попросіть в свого сімейного лікаря направлення , щоб здати аналіз крові на алергени( особливо на глютен). Тут це звичайна проблема. Але проблема не в борошні, а в тих хімікатах, якими зерно обробляють.. У багатьох людей виявляють целіакію… Прикро, але факт…
-
@Niko2293
-
Добрый день, подскажите куда можно отнести в ремонт ноутбук, может кто занимается?
-
Борошно не вживаю , а алергія вже рік, і вона почалась ще в Чехії. Но дякую за поради)
-
Тут є спеціальна клініка- Allergy Clinic. Я коли сюди приїхала майже рік тому, постійно був нежить, не могла нормально дихати, лікар у walk in дав направлення в цю клініку. Вони мені подзвонили, призначили прийом, правда через місяць, але все ж… я пройшла спеціальні тести, виявилося, алергія на пил хатній, який з ковроліну, так як тут ковролін старий де я живу. Виписали каплі покапати і почистити повністю ковролін, прийшлося викликати клінінг. Ну, тобто є клініка кваліфікована, але без направлення Вас не приймуть все одно. Тому йдіть у волк ін і прості направлення у Allergy Clinic
-
О , дуже дякую !
-
Продам проїзний на березень - 70$
-
Дисбактеріоз треба перевірити, імхо
-
Хм, а це також ідея , бачу деякі симптоми підходять, дякую 🙏🏻
-
А на каком языке писать?
-
Канат Для підтвердження що ви не бот і не спамер, натисніть кнопку 👇🏼 🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦 To confirm that you are not a bot and not a spammer, press the button 👇🏼
-
Данияр Для підтвердження що ви не бот і не спамер, натисніть кнопку 👇🏼 🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦 To confirm that you are not a bot and not a spammer, press the button 👇🏼
-
Ruster Вітаємо в UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat Правила чату: 1.Мова спілкування - на Ваш вибір 2.НІ мовним питанням 3.Поважати співбесідників 4.За розпалювання ворожнечі БАН 5.Нецензурна лексика заборонена 6.Самореклама заборонена.
-
2011 Hyundai Tucson GLS 2.4L передній привід: Цена: $7300 🔧 Щойно пройшов технічне обслуговування з заміною масла та фільтра 🚙 Обладнаний зимовими шинами на сталевих дисках та літніми шинами на заводських дисках 🔥 Оснащений обігріваними шкіряними сидіннями 📱 Підтримка Bluetooth ❄️ Обігрів передніх та задніх вікон 🔑 Система запуску з дистанційного керування (потрібно відремонтувати дистанційний пульт) 👣 В комплекті зимові та літні килимки 🔍 Мінімальна подряпина на задній двері (косметичний дефект)
-
2011 Hyundai Tucson GLS 2.4L передній привід: 🔧 Щойно пройшов технічне обслуговування з заміною масла та фільтра 📑 Доступний чистий звіт Carfax 🚙 Обладнаний зимовими шинами на сталевих дисках та літніми шинами на заводських дисках 🔥 Оснащений обігріваними шкіряними сидіннями 📱 Підтримка Bluetooth ❄️ Обігрів передніх та задніх вікон 🔑 Система запуску з дистанційного керування (потрібно відремонтувати дистанційний пульт) 👣 В комплекті зимові та літні килимки 🔍 Мінімальна подряпина на задній двері (косметичний дефект) 🛣️ Пробіг: 231000 км Ціна: $7300
-
Имя Никита)