UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
дуже потрібна відповідь.дякую
-
чи можна довіряти,чи це шахраї?
-
Доброго дня! цікавит чи хтось може летів за допомогою цих людей.
-
www.4ukraine.ca/uk
-
Еду 13го марта Эдмонтон-Калгари-Эдмонтон
-
В телеграмме есть группа Pets to Canada, там очень много информации по перевозке животных в Канаду.
-
Ми летіли минулого року
-
Запитайте Oxana Bouzane в фб
-
Arny Вітаємо в UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat Правила чату: 1.Мова спілкування - на Ваш вибір 2.НІ мовним питанням 3.Поважати співбесідників 4.За розпалювання ворожнечі БАН 5.Нецензурна лексика заборонена 6.Самореклама заборонена.
-
Я страхую машини в компанії Cooperators. Страховку можна оформити за 10хв по телефону без відвідування офісу. Вони враховують український стаж водіння.
-
Хм, настільки погана страхова компанія що стільки клоунів? 🤡
-
То не про страховку )
-
Lesia Вітаємо в UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat Правила чату: 1.Мова спілкування - на Ваш вибір 2.НІ мовним питанням 3.Поважати співбесідників 4.За розпалювання ворожнечі БАН 5.Нецензурна лексика заборонена 6.Самореклама заборонена.
-
Із страховою компанією все ок. Це люди показують свій рівень. Бо якщо жодного разу не спілкувався з людиною та незнайомий із нею, то ставити їй смайли на всі її повідомлення це дно 🥴
-
Якщо особисто людина була б знайома, то мала б повне уявлення. А так Ви когось засуджуєте. Я собі не дозволяю оцінювати публічно когось, бо всієї ситуаціїї точно не знаю!
-
Напевно ,що ви на дні , раз так відбувається. Таке життя 🤷♂️Чи якщо з вами люди особисто знайомі , якось по іншому до вашої «діяльності»ставились би ?