UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
Яка ситуація ? Воно все продовжується. Ви називаєте свою діяльність « допомогою» , а вона такою не являється. Просто заробляння грошей на людях , які чогось не знають. Хочете допомогти ? Напишіть в групах , українці , можна зробити страхування за 10 хв. Ось вам номер телефону , ось таке запитують , так відповідайте. Так всі роблять. Але ж ні , як ви тоді свої 5 копійок прилаштуєте. Який сенс допомагати. Так , що закінчуйте , з себе жертву робити. Всім давно вже все зрозуміло
-
Перевезення -думаю жоден , вам і слова не сказав. А от з іншим …. Так що контактом поділитесь з українцями ? Допоможіть А от кому переклад потрібен буде , думаю з вами залюбки домовиться
-
Так життя влаштоване. Якщо людина не має вантажного авто, то вона платить за доставку меблів. Якщо не знає англійської, то платить за переклад. Якщо потрібна швидко оформити страховку, то вона платить пару копійок і отримує все швидко і дешевше ніж будь-де. Ви робите свою діяльність безкоштовно? А може посередницькі послуги це неетично? Чи брати гроші за послуги з перевезення неетично?
-
Перездамо квартиру з 15 березня, 1 бедрум, світла квартира на 84 авеню район Strathcona, поряд є школи, садочки, парки, Kinsman парк. Гарний і спокійний район. 1095 оплата за місяць + світло, депозит 500
-
Порожняком поїдеш )
-
Дівчата, поки я в Україні можу привезти : ботокс, філери, полінуклеотиди, біоревіталізанти, ліполітики, пілінги Також: медикаменти, стiки іqоs/gІо, cигарети, (xiтс, тepea, nео) Також роблю косметологічні процедури, інʼєкції , ботокс і подібне, тому приймаю на запис ❤️ Виїжджаю завтра, тому покваптесь, пишiть у пpиватний чaт)
-
Ангеліна Вітаємо в UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat Правила чату: 1.Мова спілкування - на Ваш вибір 2.НІ мовним питанням 3.Поважати співбесідників 4.За розпалювання ворожнечі БАН 5.Нецензурна лексика заборонена 6.Самореклама заборонена.
-
Пересдам (с 1 апреля) 1 bedroom , второй этаж Адрес 9407-114 Ave NW Рядом магазины , торговый центр недалеко(Кингсвэй Молл),остановки под домом 1340 аренда (+депозит), коммунальные все включены +парковочное место (Видео квартиры могу кинуть в личные сообщения)
-
Тільки в Польщу Інших не має
-
Ангелина Для підтвердження що ви не бот і не спамер, натисніть кнопку 👇🏼 🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦 To confirm that you are not a bot and not a spammer, press the button 👇🏼
-
Ангелина Для підтвердження що ви не бот і не спамер, натисніть кнопку 👇🏼 🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦 To confirm that you are not a bot and not a spammer, press the button 👇🏼
-
Или могут набрать я расскажу +1 (437) 667-5355