UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
Там ще є програма Express Entry ( термін для подачі на PR - 6 місяців) і деякі провінційні програми, у яких термін подачі коротший. Але потрібно звернутися до еміграційного консультанта. Більшість іммігрантів приізджає вже з PR, тому що вони подавалися зі своїх країн по спеціальностям, які потрібні в Канаді. Колись і я так приїхала.
-
Просто проблема зараз в іншому буде полягати, питання в тому чи потрібно консульство чи можна буде обійтися без нього
-
Так. У мене знайомі євреї подалися через адвоката за Minister’s Permission. (Взагалі це дозвіл на то, щоб залишитися у яканаді для біженців, яким відмовив Імміграційний суд). Це для мене самої щось нове. Заплатили $5000. Все ще чекають з минулого серпня. У сина, якому 27 скінчилася дія ізраїльського паспорта , і вони боялися, що його заберуть в ізраїльську армію. Для того, щоб отримати новий паспорт, син зобов'язаний повернутися в Ізраїль. Так тут і сидить без паспорта. У батьків PR (приїхали по Work Permit). А сина привезли на навчання, тому що йому було 20 років.
-
Без нього не можливо.Навіть довідка про несудимість. Ви ж не будете подавати в державні органи Канади скріншот із Дії. До того ж. Консульство тільки призупинило обробку деяких документів до отримання роз'яснень. Чому така паніка?
-
Якщо що то ще є 6 років в запасі, я більше ніж впевнений що війна до того часу закінчиться
-
Та паніки немає просто таке не можна відкладати, краще знати наперед що і як робити
-
А так, якщо ви будете розраховувати на уряд ,а не на себе - то це стежка в нікуди 😁
-
Навіть якщо ви отримаєте LMIA від роботодавця- там теж виникне купа нюансів, які ви будете вирішувати тільки в тому випадку, якщо дуже захочете залишитися в Канаді. Втім, світ великий. Чому б себе не спробувати в різних країнах.
-
Але будемо надіятись на краще, може Канада ще якийсь спосіб доставить 😅
-
Ви молодий, розумний ,вільний чоловік! Перед вами всі двері відкриті!
-
В моєму випадку не важко, мій роботодавець готовий допомогти мені якщо що)
-
Якщо ви вважаете , що дуже легко продовжити ворк перміт - то в мене для вас погані новини. А війна , звичайно, колись закінчиться.
-
Вы предлагаете подождать, пока эту власть снесет кто-то, но без вашего участия? В принципе, никто вам не мешает отказаться от опостылевшего гражданства..
-
Само собою тільки на власні сили і навики розраховую
-
Временно непредоставляемых . Вот консульство получит разъяснения от МИДа - сразу и пишите заявление об отказе от гражданства Украины.
-
Да ну? Саме такі послуги закордоном зараз недоступні для українців віком від 18 до 60 років — оформлення та заміна закордонного паспорта, внесення даних про дітей до закордонних паспортів батьків; — засвідчення документів та нотаріальні послуги; — отримання або відмова від громадянства; — соціальні виплати; — обмін посвідчення водія; — оформлення документів на постійне проживання за кордоном; — оформлення віз; — реєстрація актів цивільного стану (народження, реєстрація та розірвання шлюбу, реєстрація смерті, реєстрація зміни імені); — взяття на консульський облік.