UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
Так, їх перейменували
-
А вы меня этими пытайтесь укусить подобными текстами о гражданстве. Я этой стране дал намного больше чем она мне. И имею право быть недоволен властью и вообще всем что творится. Пока ктото на заработках Польше экономику поднима, я поднимал Украину в шахте и платил немалые налоги. Всякие истории о долге перед родиной или сожженный паспорт меня не цепляют абсолюно
-
Ну от бачите.Не все так трагічно.
-
Тільки вийшов з Консульства м.Едмонтон Спілкувався з консулом З сьогоднішнього дня чоловікам послуги не надають до уточнень. Видача паспортів буде! Але система не працює Справки про не судимість відправлять всім хто зробив правильний запит листом до 23го.
-
Закордонний паспорт потрібний тільки для виїзду за кордон
-
Особа без громадянства теж має певні привілеї за гуманітарними програмами чи біженством.
-
А потім відмовитись від українського 😅
-
Тимчасово,шановний. Тимчасово.
-
Розумніше було б спочатку отримати канадське)
-
Ок, але в мого приятеля затребували підтвердження з консульства.
-
Абсолютно маєте право ! Практично всі мої співробітники зовсім негарно висловлюються на адресу премьер- міністра Канади і на адресу премьер-міністра Альберти.
-
Нічого не зрозумів.А якщо у людини є всі документи, і має відстрочку або звільнений від служби…то йому теж не надаються послуги?чи про таких навіть не пишуть і не розмовляють?