UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
До речі! Хто підкаже де в Едмонтоні зробити фото на Грін карт США?
-
Добрий вечір,порадьте будь ласка. У нас сім' я з трьох чоловік. Я, чоловік і син 1 рік.Син з чоловіком на одному прізвищі, я на іншому Син вклеєний в паспорт чоловіка. . Візу чекали сім місяців. Неділю назад прийшла мені віза. Відвезла свій паспорт на вклейку візовий центр. Сьогодні прийшла віза синові. Запрошують на вклейку візи сина з паспортом. У нього паспорта не має. А чоловікові віза ще не прийшла. Що робити в такому випадку? Дякую .
-
Виходить що ще не вийшло найти свою зону комфорту
-
Між домом і роботою 20 км, між роботою і роботою 20 км і все по окружній, арифметика дуже проста
-
Food banks are not government-run. Social assistance is a government-issued payment. To be chosen to receive a PR card, you need to demonstrate that you can be self-sufficient/ self-sustaining and productive member of Canadian society. That’d be a pretty banal, common sense piece of info to have to post. They also won’t post that they’ll look at other information - public and government-held - to make that decision. Whether you want to believe what I say makes 0 difference to me. 😁
-
Добрый день или вечер 😁 Подскажите пожалуйста кто-то , кто летел через Варшаву или Краков с котом? Где вы оплачивали билеты за кота Авиакампания которая онлайн говори т в аэропорту Ходили в аэропорт Кракова - сказали покупать онлайн Кому верить??? Надо знать за оба города…
-
Це добре коли є можливість не паритися!!! Я кожного ранку везу жінку на роботу в потім і себе, на роботу і додому разом кожного дня виходить 84 кілометри!!! І я не уявляю як би громадським транспортом я б добирався враховуючи що робочий день починається в 6.30 а автобус до роботи їде 1 годину 20 хвилин