UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
Думка може бути будь-яка. я не вмовляю відмовитись від машини. Я про реальність! :) А реальність така, що без машини маючи роботу в межах міста цілком реально жити. Ми наприклад живемо і не паримось(і права канадські є і гроші на машину ;) ). Міській транспорт покриває всі наші потреби: поїхати в парк, бібліотеку чи будь-куди в межах міста, з супермаркету привозять їжу і складають під двері, дітей в школу возить жовтий автобус забираючи і висаджуючи їх майже з під дверей дому. Машина лише для дальніх подорожей в нашому випадку потрібна, може і купимо згодом бо зараз це не першочергова потреба(знову ж в нашому випадку).
-
Кто знает влияет ли поход в фуд банк в дальнейшем на пиар?
-
Ідеальний варіант це робота, житло, комунікації тощо і щоб все це було через дорогу, але таке в нашій сітуації практично не можливо рентанув житло а роботу знайшов на другому кінці Едмонтону і починається робочій день о 6.30 не дуже на автобусі і поїдеш... А ще в супермаркет за їжею треба, а в кого діти і треба садочок чи школа яка може з часом і не підійти... Тому моя думка - авто в Канаді просто необхідно
-
Також якщо ви працюєте в перед місті Єдмонтон, наприклад Ледук там багато заводів, і там є праця. Нажаль без автівки ви не доідете до заводу.
-
Я можу з вами частково погодитися. Ми дивилися деякі апартаменти котрі були близько до школи, та мали ігрові майданчики (шо не так багато їх ,як в Україні, чи Європі деяких країнах) але там немає гарного сполучення міського транспорту, і щоб потрапити в магазин без автівки треба більше 30 хвилин витрачати, і так кави ви не попьете в кав'ярні як в Україні, шо є на кожному кроці.
-
А як податися на ці додаткові бенефіти? Підкажіть, будь ласка)
-
Що значить "якось"? Тут громадський транспорт ідеальний в порівнянні з будь-яким містом мільйонником України та з більшістю європейських міст. Все ходить за розкладом більшість часу з періодичністю 15 або 30 хвилин (в залежності від маршруту та часу. лише останні декілька рейсів з періодичністю 1 година), транспорт не дуже перевантажений, автобуси та трамваї з кондиціюванням та обігрівом, є офіційний додаток для прокладки маршрутів який прораховує всі стиковки. Так що виживите, не переймайтесь за це.