UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
добрий день скажіть будь ласка куди потрібно відіслати паспорт для вклейки візи якщо моя мати знаходиться в Україні?
-
Ми записалися за цим номером. Я так зрозуміла,що буде співбесіда,на якій дитині оберуть школу.
-
Приветствую, у товарища была проблема такая же по прилету в Оттаву. Пошел в один сервис, второй, в итоге в каком то из магазинов пробили по серийнику, оказалось, что в USA/CA он заблочен, не то чтобы он был краденый или еще что то. Покупал в BigMac или как то так назывался магазин. Там сказали, ой…ну Вы нам принесите, мы обменяем Вам. По итогу просто купил новый и все ок. Попросите в любой точке продажи пробить его по серийнику, я уверен, что аналогичная проблема
-
Щоб було максимально швидко поіздите по різним медичним центрам і на місті вам по часу зоорентують. Бо це залежить від черги і сам лікар не приймає рішення кого прийняти раніше
-
Продаємо дит. авто крісло. Нове. Куплене у Buy Buy Baby. Не користувалися. Купляли за 425. Хороший торг.
-
Привіт! Нажаль, немає способу попередньої реєстрації дитині до школи, тому що для цього потрібні дані з Visitor record - документу, який дають лише по прильоту в аеропорту разом з ворк перміт для дорослих. Крім того, вам бажано спочатку знайти постійне житло, і звертатися до найближчої школи. Звичайно, якщо не бажаєте піти до Українських шкіл, тоді варіантів усього 4 буде. Успіхів!
-
Продаємо Jeep Grand Cherokee 2013 . 177.800. Повністю пройдене то 2 тижні тому. Ціна 17.000. Хороший торг.
-
О, добре. Теж без попереднього запису?
-
Доброго дня, у когось були проблеми з тим, що Айфон не приймає канадські сімки, не ловить звязок взагалі, лише для SOS дзвінків?
-
Ліза дякую. Написала у дірект