UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
В укриттях немає місця
-
Щей часті прильоти
-
Ні світла,ні води,ні Київстару
-
Щойно хотів написати, хто не спить, щоб новини глянули….Жах((((((((
-
Читайте уважно що кометнуєте, щоб ваш коментар не виглядав як "собача срань" . Я думаю що оті паралізовані, принципові, і т.д. про яких ви пишете не знаходилися у момент вибуху на мосту . А якщо раптом в момент вибуху хтось із них партизанив на мосту, то вони знали на що йдуть.
-
Моя мати живе в невеликому місті у Криму. Вона очолювала українську громаду того міста, в 2013 була активним учасником подій на Майдані. Моя мати й зараз має активну проукраїньську позицію, хоча в Криму це смертельно небезпечно. Вона відмовилась залишати рідну землю й могилу свого чоловіка, мого батька. Це ви її таких я Вона назвали зрадниками? Дать би вам по вашій дупі за такі думки. В Криму сотні якщо не тисячі українців та кримських татар закатованих ФСБ, які відмовились виїжджати й які до останнього були з Україною а ви їх в зрадники. А хто з вас хоч пальцем з 2014 року поворушив щоб допомогти тим українцям у кого просто не було можливості на переїзд? Ніхто. Жили по принципу " Моя хата з краю".
-
Нагадайте, будь ласка, як замінити work permit після проходження медогляду? Як це зробити правильно і швидко? Дякую всім)
-
Мається на увазі, що авто має бути ходу і без технічних проблем)