UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
На рівній дорозі і змінювати регулярно авто, пробіг с таким користуванням 300 тис тут, рівній 80 тис у нас
-
Як зрозуміти Ваше питання, не дороге але живе авто???
-
Всім привіт. Думаємо купити початкове авто у Канаді. Хто у темі, підкажіть, скільки може коштувати недороге, але живе авто і скільки коштує і де купити недорогу страховку? Дякую всім)
-
Бо не знав шо так довго буде їти цей процес як би знав то підождав місяц
-
Добрый день я брав помощь для українців недилю назад мені було 17 а зараз 18 чи можно получити повну сумму вже чи пізно
-
wise.com/invite/ath/ivank3007 Очень быстро, деньги будут у получателя через 1 минуту
-
Ребята, подскажите, как удобней всего перечислять деньги в Украину?
-
instagram.com/hello_nails_kh?igshid=YmMyMTA2M2Y=
-
#Едмонтон #South Allendale #майстерманікюру Привіт👋🏼 Мене звати Настя я майстер манікюру, мій стаж роботи близько 5 років. Я тільки почала працювати, знаходжусь в районі South (Allendale) Манікюр+гель-лак 40$ Манікюр + гель 50$ Нарощення від 55$ Моя сторінка в Інстаграмі instagram.com/__shy.nails__?igshid=YmMyMTA2M2Y=
-
Кто может подсказать недорогие страховки для авто? Сколько это может стоить в месяц? Спасибо всем)
-
Слухайте, дуже однобоко. Ви по одній бабці судите всю ситуацію. Є багато одиноких літніх людей, які вже не мають ні бажання, ні здоров'я, ні тим паче коштів кудись їхати. Є люди з обмеженими можливостями, які мають різні вади, лежачі або люди, які їх доглядають. Є люди, які йдуть на принцип і кажуть "я вдома і ніхто не має права виганяти мене з мого дому, і помирати буду тільки тут", ці люди наразі тримають опір на окупованих територіях, партизанять. Ви вважаєте всіх цих людей зрадниками, які перейшли на бік рашки? Ці наративи "хто хотів виїхати, той виїхав" собача срань.
-
С 1 октября в Канаде вакцину не требуют
-
Я з Криму. Керч. Я виїхала у 2014 року звідти. Паспорт рашек навіть не думала отримувати. Їздила до дому нахабно з українським . Хоча питання були на постах. Усі мої,хто залишився у Криму зараз за паРашу. Раша їх захистить. Раша просто захищається від НАТО, кажуть.🤦 Тому згодна з вами.
-
Ми з Херсонської області, коли зайшли свинособаки в наше село, нам вдалося бабцю 86 річну вивезти. І знаєте що вона сказала? Якщо почне ходити російський рубль замість гривні, я спалю свою хату, але жити під російським прапором не буду. Хто хотів виїхати з Криму у 2014 році той виїхав на підконтрольні Україні території. А ті що залишилися так само винні у смерті українців через напад росії, як і росіяни. Тому смерть таких людей не засмучує. У Вас скоріше за все якісь подвійні стандарти. Священики католицької церкви не менше важливі ніж "рятівники", але багато хто з них на війні і не засмучуються коли вбивають росіян. А Ви от чомусь засмутилися... А ми УКРАЇНЦІ радіємо що міст підірвано і з того боку хоча б якийсь час не буде доставлятись техніка, пальне , зброя і наші захисники будуть мати більше шансів залишитися живими. Навіть ціною життів тих хто був в автомобілях на момент вибуху, бо життя українців важливіші ніж життя продажних кримчан.