UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
Бо наслухався блогерів і накрутив собі своє кіно🤣🤣🤣
-
Всюди була саме стабільна робота, і ні де не було "індивідуально"😊
-
До Канади я працював в Кітаї, Польщі, Чехії та Ізраїлі тому я вже напевно знаю що таке виживати і де яка праця!!! Але Канада це перша країна де все не так просто як кажуть блогери і пишуть в чатах
-
В ідеалі, чоловік іде працювати на будівництво, дружина вчитися. Але щоб тут не писали, навіть якщо на роботу вийдете на другий день по приїзду до Канади, то фінансову подушку все одно бажано мати. Навіть , якщо жити будете у хостів , навіть якщо побутові речі дістанете задурно.
-
Я працювала. Іноді приповзала до дому з синіми руками і треба вже йти на наступну зміну а я ще заморена.... Але робота була стабільна))) Обставини життя повинні такі скластися щоб піти на таку роботу. Пройшовши увесь свій тернистий шлях я готова до "труднощів" про які пишуть у цій спільноті. І думаю що саме в Канаду їдуть одиниці в "рожевих окулярах"
-
Будь ласка, допоможіть порадою. Моя донечка в цьому році вступила на навчання в університет Альберта. Приїхала за візою CUAET. Міжнародний відділ університету запевняв, що Study permit їй дадуть в першому аеропорту прильоту. Ні їй, ні іншим першокурсникам з України дозвіл в аеропорту не дали. Вона вже в Едмонтоні пройшла медичне обстеження і 29 серпня вже з середини Канади подалася на Study permit. Відповіді ще не має. Університет нервує і у дитини і може може бути не допуск на навчання. Чи якось можна пришвидшити цей процес? Куди дзвонити? Чи можна кудись в Едмонтоні під'їхати з цього приводу?
-
Я не висміюю таку роботу, бо сам зараз іду на роботу копати траншеї!!! Я просто хочу донести тим людям які їдуть сюди в рожевих окулярах, тим людям які стабільно працюють в іншій країні на лінії чи конвеєрі і вважають що в Канаді медом помастено!!!
-
Висновок - Якщо Ви енергійні і в Вас не має 10к на двох то Вам доведеться змінити два три міста і скорш за все Ви будете працювати курьером, а далі все індивідуально!!!🤣🤣🤣
-
Турал приїхав сюди без сім'ї без дітей, приїхав сюди в борг!!! Не сперечаюсь хлопець відробив цей борг... зараз працює велокурьером, знов таки це праця до морозу!!! Це може 5% з новоприбулих можуть собі дозволити змінити місце заради цієї "роботи - мріїї" !!! І слово "індивідуально" тут прирівнюється "як повезе"
-
Наскільки я зрозуміла з коментарів то депозит за квартиру ( чи за світло) то індивідуально. Авто також хто на що спроможний і залежить від пріоритетів... Також читала , що приймаюча сім'я допомагала перевозити меблі.... Людина поділилася своїм досвідом, не думаю що його надурили. Стосовно " Хто стукає тому відкривають" згодна з Вами.