UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
Будьте більш уважними!!! За світло - депозит 300!!! Машина - я купив 4000 і страховка 1000!!! За меблі зовсім жодного слова але навіть безкоштовні меблі треба привезти і витратити час!!! І треба час щоб "достукатись та відкриється" а час це теж витрати😊😊😊
-
Just ask
-
В кожного індивідуально. За світло 300$😳😳😳Це у вас світло з раю? Машина зі страховкою 5000$😳😳😳Вас по ходу норм надули В нас все вийшло в два/три рази дешевше ніж ви написали + меблі , посуд і тд нічого не купляли все знайшли в людей, котрі тут дуже допомагають . Роботи є багато , залежить від рівня мови, а навіть і без мови людям вдається знайти хороший варіант Як то кажуть «хто стукає,тому відкривають».
-
Спробуйте зателефонувати в прикордонну службу, подати свої дані перміту і на наступний день спробуйте ше раз.Скоріш за все не внесли в систему для отримання фін допомоги.
-
Доброго дня.Можли хтось зможе підказати що робити,в моїх дітей 5 грудня закінчуються віза і дозвіл на навчання,паспорт ми продовжили,а що робити з дозволом на навчання і візою не знаємо?
-
Мені здається, все ж таки booking трохи для інших ситуацій. Але чому б і ні?
-
Тим хто питав за гроші і скільки в мене пішло на старті Рент квартири - 2500 за два місяці Депоз за світло ~ 300 Авто + страховка ~ 5000 і більше Сім карта ~ 50 Обмін пос водія з роуд тестом 200 Якщо курите пачка циг 16 Це Ви в пустій рентованій квартирі, ще не ходили за продуктами, і не заправляли авто!!! І пошук роботи тільки починається, а роботу пропонують здебільш на вулиці а через місяць погода буде керувати якій день робочий а який ні Там якраз настане час і трьошку допомоги розпустити😊😊😊
-
Доброго дня! Може я не по темі, але може хтось знає де в Едмонтоні можна купити собаку породи мальтіпу?? Буду дуже вдячна