Вінніпег для українців Канада
-
Він просто права в 2008 отримав, а сам народився у 83
-
Бо для канадців східноєвропейські права це важко. У мене руммейта не пускали в алкогольний. Кажуть друже, ти 2008 року, тобі не можна. А там стоїть Афанасій, 7х8, 8х7
-
Если что то напишу завтра)
-
Здається квартира в суборенду на два місяці з 01 лютого по 01 квітня з можливістю укладення договору оренди з 01 квітня. Адреса: 611 Jefferson Ave. Квартира знаходиться на другому поверсі. Пралка на поверсі майже біля квартири. Звертатись за телефоном: 2049303713. Viber або WhatsApp +380686134011 Зоряна
-
Намалюйте всі таблички головне, і переведіть як є
-
📣‼️🎤🎼Дорогі друзі! Прослуховування до складу хору «Оберіг» буде відбуватися 26 січня о 19:15 за адресою Burrows 820, Winnipeg
-
📣‼️🎤🎼Дорогі друзі! Прослуховування до складу хору «Оберіг» буде відбуватися 26 січня о 19:15 за адресою Burrows 820, Winnipeg
-
Все свои подтянулись😀
-
Буду очень благодарен
-
Я спрошу у мужа, он переводил или нет. Вроде не переводил.
-
Мне кажется израильтяне за границей более дружные чем украинцы))) ну и внутри страны тоже) Что мне нравилось, в любом месте можно заговорить с любым человеком и он будет с тобой общаться как будто знакомы сто лет)
-
Рядом ))
-
Ні, просто приходите в вибрану оптику, кажете що треба рецепт на окуляри. І вам запропонують дату до лікаря.
-
Не скажи далеко не все…
-
Обычно наоборот, как пару дней назад на работе у меня, голосом таксиста из Брата 2 «зачем ты сюда пгиехал, тут не загаботаешь, я тут уже 17 лет»
-
Це треба через сімейного лікаря, чи куди звернутись?
-
Да не только израильтяне, все. У нас тут чатик какой-то странный, где люди помогают друг другу
-
Конкретно тут все. Я больше никогда не буду говорить что в Канаде свои не помогут. Ты же в чатах тут сидишь, чуть видела ситуацию) Ребята отсюда мне жилье оплатили на этот месяц и спасли от выселения.
-
Ну 500 баксов за 3 недели это так себе)
-
О, видишь как))) Мы на один день ошиблись в предсказании)
21 Jan 2023, 07:33
44880/90226
11 minutes ago