Вінніпег для українців Канада
-
Або може ще хтось знає
-
Доброго дня! Підкажіть будь ласка деталі щодо перельоту з кондор. Ви летіли Варшава-Франкфурт-Торонто-Вінніпег? Ви реєструвалися онлайн за 24 години чи вже в аеропорту? Довго зайняло часу? Скільки у Вас було багажу? Що брали із собою в салон? Чи можна брати якісь снеки та банани на борт? Як довго в Торонто чекали на ворк перміт? Скільки тривала пересадка? Чи встигли? Чи треба переєструвати десь багаж?
-
Доброго дня. Ми з хлопцем прилфтаємо у Вінніпег в березні. Шукаємо роботу. Я маю досвід роботи в лісовому господарстві 12 років, також невеликий досвід в ландшафтному дизайні та роботі в теплицях. Хлопець автомеханік, автоелектрик з досвідом роботи в Україні та Нідерландах. Будемо вдячні за будьяку інформацію!
-
Доброго ранку! Шукаю роботу (будівництво, фабрика, завод, склади і т.п.), мова початковий рівень, дякую!
-
Хто летів(збирається летіти) з Ірландії в Вінніпег,які авіалінії порекомендуєте
-
Добрий день.Я перукар с 15 річним досвідом. Запрошую до себе. 🤗🌼моя сторінка в інста: instagram.com/ipro.hair?igshid=YmMyMTA2M2Y=
-
Напишіть інформацію по договору оренди, щоб не потрапити на шахраїв
-
‼️СРОЧНО‼️ С 1 февраля сдаётся 2 Bedrooms apartment. Квартира после ремонта в тихом и спокойном месте на юге Виннипега, р-н St. Vital. В пешей доступности супермаркет, парк, заправка, Dollarama, мн «7-eleven”, ТЦ St Vital в 5 минутах езды. Цена: 1398$ ( в стоимость входит отопление, вода) Место на парковке + 35$ Детали по телефону: (306)539-1745 Николай
-
‼️СРОЧНО‼️ С 1 февраля сдаётся 2 Bedrooms apartment. Квартира после ремонта в тихом и спокойном месте на юге Виннипега, р-н St. Vital. В пешей доступности супермаркет, парк, заправка, Dollarama, мн «7-eleven”, ТЦ St Vital в 5 минутах езды. Цена: 1398$ ( в стоимость входит отопление, вода) Место на парковке + 35$ Детали по телефону: (306)539-1745 Николай
-
Добрий вечір в моєї дочки був приступ епілепсії, ліки призначели а як найти лікаря там в Канаді?
-
Доброго вечір. Шукаю роботу завод,фабрика,будова немає різниці. Аби на повний робочій день
-
І я шукаю роботу, на склад, завод, фабрику. Хто б допоміг. А ще мамі взагалі будья яку, краще навіть як підробіток, бо вона взагалі мови незнає 🥲
-
Резюме. Детальні рекомендації щодо складання канадського резюме двох типів: простого і професійного.
-
Резюме. Детальні рекомендації щодо складання канадського резюме двох типів: простого і професійного.
-
Вилітаю у Венніпег 10лютого може ще хтось лететь напишіть