Вінніпег для українців Канада
-
договора стандартные, где можно проконсультироваться по договору прежде чем подписывать, можно ли вносить свои дополнения, ? Дякую
-
Не встигаю, буду пізніше, не підскажете коли буде наступний ярмарок
-
У Вінніпезі ярмарок вакансій 2 лютого
-
А адрес у Вінніпезі можна дізнатись де він буде проходити 2 лютого
-
Вдячна за відповідь. Під час реєстрації докупляється багаж і в слідуючих аеропортах вже нічого не потрібно робити?. Багаж вже , автоматично, до кінця буде летіти? І ще маю питання : що робити , якщо в кінцевій точці щось з багажу не долетить, загубиться в дорозі? І ще : яких розмірів можна брати ручну кладь ( знаю , що 8 кг, але розмірів не знаю) і наплічник? Щиро вдячна всім за відповідь
-
1. Якщо летите за єдиним квитком, то, як правило, багаж реєструють до кінцевого пункту призначення. 2. Щодо розмірів ручної поклажі треба уточнювати у авіаперевізника. Зазвичай, під час оформлення квитка, це можна побачти. Або окремо на сайті почитати правила перевезення ручної поклажі
-
Увага! 2 лютого у Вінніпезі відбудеться ярмарок вакансій. Не втратьте можливість знайти працедавця! www.eventbrite.com/e/winnipeg-career-fair-february-2nd-2023-tickets-313857204347?aff=ebdssbcitybrowse&keep_tld=1 ДАТА НАСТУПНОГО ЯРМАРКУ: 11 травня 2023 г.
-
Дякую
-
Наступний начебто в травні