Вінніпег для українців Канада
-
Не сработало (((
-
Хотелось бы 3
-
Доброго дня, скажіть будь ласка чи була в когось ситуація Подавала мамі заявку на отримання допомоги, але там не вписали неповнолітню дитину А окремо дитину щоб подати хочуть якісь документи підтвердження опікунства Чи можна подати заявку ще раз мамі і вписати дитину? Чи як зробити правильно?
-
Доброго дня, скажіть будь ласка чи була в когось ситуація Подавала мамі заявку на отримання допомоги, але там не вписали неповнолітню дитину А окремо дитину щоб подати хочуть якісь документи підтвердження опікунства Чи можна подати заявку ще раз мамі і вписати дитину? Чи як зробити правильно?
-
За больше сумок можно доплатить и без проблем
-
Всім Доброго Дня ☺️ За суто символічну ціну 20$ продаю зимову куртку . Розмір М , трохи нижча попи, тож ідеально підійде тим у кого є теплі зимові штани Добре тримає температуру, тож підійде і на низькі температури. Без дефектів та пошкоджень
-
Ми відправляли з Польщі 4 коробки по 26 -29 кг через Fedex econom.Ціна за коробку 430- 460 злотих.Прийшли через 12 днів у Вінніпег .Нам не видали зразу , а відправили на митницю не далеко аеропорту.Ми сказали ,що то наші вживані речі, тоді митник поставиви печатку на листок, щоб ми забрали посилки.Нічого не платили.
-
Дякую. А Ви вказували домашню адресу чи якусь іншу, наприклад, адресу складу?
-
Я вказав адресу знайомих і на них вислав.Потім знайомі не мали змоги підїхати зі мною і забрати. Але думаю тепер , що краще вислати на адресу складу і там забрати самому по паспорту.Ящики ,які платуєте вислати обмотайте скотчем дуже багато, щоб вони були міцними.Мої прийшли розірвані але нічого не пропало.Опишіть , що знаходиться у ящику , при перевірці буде потрібно.
-
Можна, ми так чекали
-
Віддаємо безкоштовно дитяче ліжечко. Від 0 майже до року підійде. Також є маятник, що дуже зручно заколисувати дитину. Район Гарден Сіті.
-
Вы правда надеетесь найти работу в группе в телеге??? Хотел бы я так же верить в чудеса…