Вінніпег для українців Канада
-
Я слышал 75%...
-
У меня 2249) но в сервисе сказали 55) + инфа с официального сайта
-
Добрий вечір, напишіть в приват, можливо зможу допомогти
-
Кеди майже нові (Arden store), 10$ Розмір:7
-
При подаче на выплаты , там было указано что каждые две неделе нужно подавать отчетность (То что в поиске работы ) , либо же в онлайн режиме .
-
Доброго вечора. Маю не малий досвід в укладанні плитки. Йдеться про одну ванну?
-
Не удали, это я прислала, чтоб не потерять
-
Доброго вечора. Мені 33 в Канаді 5 місяців. Англійська на середньому рівні. Маю 3,5 місяців досвіду на дахах. Фірма закінчила роботу на цей рік,і нажаль мушу просити допомоги. Шукаю роботу в свері будівництва. Все життя працюю на будівництві. Спеціалізуюсь на внутрішніх роботах. Але зараз згідний розглянути всі варіанти. Буду вдячний за любу інформацію... Дякую
-
Знакомая попросила спросить сколько брови не покраска ниткой как то делают ,можно мне скинуть номер ,я ей отправлю бо у нее нет телеграмма если заоблачная цена то не пишыте доброй ночи
-
Я може десь не там дивлюсь? Зайшла на ircc, там є 5 документів типу запрошення на біометрію проходження біометрії,запрос паспорту. Де шукати? Я дуже хвилююсь, бо вмовила мати їхати,купила квиток. Вона англійською не слова і переймається як взагалі одна долетить, а тут ще таке...
-
Доброго времени суток. Простите за глупый вопрос - а самогоноварение в Канаде разрешено? Спасибо.