Вінніпег для українців Канада
-
Я також з Івано-Франківська
-
Привіт дівчатка 🌷 Я майстер манікюру та бровист пропоную свої послуги: Корекція Фарбування Ламінування Висвітлення брів Манікюр та педикюр 🌸 Інструменти проходять повну стерилізацію 🫰 Знаходжусь район Garden city 🌆 Number 4318771237 Інстаграм сторінка eyebrows_and_nails_bar
-
Здається кімната в двухкімнатній квартирі за адресом 25 Daylan Marshall Gate. Мається особиста ванна кімната, гардероб. Велика та просторна спільна кухня. Ціна 850cad на місяць.
-
Добрий ден! Так ,я дізнавався у таможні Канади. Якщо авто зроблено під ринок ЄС ,то ви можете їздити поки маєте дозвіл (Віза чи WP). Якщо ви отримаєте PR,ви повинні вигнати авто з терріторіі Канади. Розмитнення не можно робити на авто ЄС ринка. Якщо це авто зроблена для ринку США(бітки з США) ,то можно розмитнювати ,але пом‘ятайте за Safety. Ціна доставки залежить від компанії + страховка+ таможні платежі. В мене на седан вийшло 4300$ (Я не переправив тому ,що авто під ринок ЄС)
-
Можливо хтось знає, до якого віку дитина вважається дитиною, при купівлі квитків на автобус. 16, 17- це вже дорослий квиток купувати, чи дитячий.
-
Доброго вечора, підкажіть будь ласка , по якому сайту записуватись в садочок?
-
Сьогодні зустріла маму, то розповідала , що в 60 садочків записалась, я здивувалась.То хоча б стану на чергу в найближчому
-
Звичайно))) docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdx4P5eYNs8pK9bK_hR9ESziGcM1rgtQC3F2UatKP5rKbqhPw/viewform?fbclid=PAAabZqQoRDqiwUx_0hiR0fEHhG_40hgnfqWTDCzIGnGI9AfhZOQdy5eJAsSk