Вінніпег для українців Канада
-
Доброго дня, написала вам в приват!)
-
Віддам безкоштовно штани лижні на дівчинку зріст 145, як другі запасні, щоб кататися на гірках) є зверху дірочка, я зашила, з під куртки не видно
-
Ще актуально?)
-
Привіт! Шукаю будь яку роботу, підробіток- прибирання, помічник на кухні, заводи, базова англійська. Дякую за будь-яку інформацію і поради в пошуку: які посади шукати, може якісь варіанти-методи пошуку працюючі, дякую!
-
БЕЗ Security deposit 1-кімнатна квартира з теплою парковкою в гаражі та автомийкою з пилососом. Сауна та Басейн 1399 в місяць- ціна фіксована з усіма комуналками та паркомісцем. В наявності з 1 січня! Оренда закінчується 1 травня, за потреби можна продовжити оренду.
-
БЕЗ Security deposit 1-кімнатна квартира з теплою парковкою в гаражі та автомийкою з пилососом. Сауна та Басейн 1399 в місяць- ціна фіксована з усіма комуналками та паркомісцем. В наявності з 1 січня! Оренда закінчується 1 травня, за потреби можна продовжити оренду.
-
Привіт всім мене звати Лена я майстер по нарощуванню вій Виконаю будь-яке нарощення за вашим побажанням Мої послуги: ❤️ classic-40₴ ❤️ 2д -50₴ ❤️ 3д -60₴ ❤️ volume-100₴ ❤️ ламінування -40₴ 📍813 st Mary’s rd Для перегляду робіт по ссилці 💌 www.instagram.com/lenysik_lashes_canada/profilecard/?igsh=bXl1NW93cmNnYXN2