Вінніпег для українців Канада
-
Шукаєте надійне авто для покупки або оренди? AutoSpektr пропонує повний спектр послуг: продаж автомобілів, доступні варіанти оренди та якісне обслуговування. Ми допоможемо вам знайти потрібний автомобіль і надамо професійну підтримку. Переваги співпраці з нами: • Широкий вибір автомобілів для продажу та оренди •Гнучкі умови оренди •Висококваліфіковані спеціалісти •Консультації та допомога у виборі Телефонуйте зараз: 📞 204-890-6389. Ваше авто чекає на вас в AutoSpektr!
-
Доброго часу доби Шановні! Оренда повністю мебльованої кімнати з постільною білизною в Торонто-Етобіко Включено всі комунальні послуги, безлімітний Wi-Fi швидкісний інтернет, пральня, паркомісце та користування мангалом на подвір'ї та подвір'ї. Спільна кухня та вбиральня. Будь ласка, зв'яжіться 647-642-5132. Щиро дякую . Наталя
-
Доброго часу доби Шановні! Оренда повністю мебльованої кімнати з постільною білизною в Торонто-Етобіко Включено всі комунальні послуги, безлімітний Wi-Fi швидкісний інтернет, пральня, паркомісце та користування мангалом на подвір'ї та подвір'ї. Спільна кухня та вбиральня. Будь ласка, зв'яжіться 647-642-5132. Щиро дякую . Наталя
-
Добрий вечір. Я можу. Маю великий досвід роботи з дітьми .
-
В банку
-
Деловое предложение! Доход от $1000+ Не запрещено законом. Интересно? Пишите!
-
Деловое предложение! Доход от $1000+ Не запрещено законом. Интересно? Пишите!
-
Доброї ночі. Порадьте будь ласка, чи працюють деякі дентал клініки під час свят ? Мені потрібно замінити тимчасову пломбу і видалити зубний нерв терміново. Дуже болить. Я на грудному вигодовуванні і не можу пити сильні обезболюючі . Тайленол не допомагає.
-
🚀 Хотите вывести ваш бизнес на новый уровень? 🇺🇦 🇧🇾 Я — Дарья, маркетолог с 15-летним опытом. Если вы стремитесь: ✅ Получить персональное сопровождение и научиться запускать эффективную рекламу ✅ Привлекать новых клиентов с оптимальными расходами ✅ Применить проверенные методы, которые работают именно для вашей ниши ✅ Доверить запуск рекламы профессионалу 🎯 За короткий срок вы освоите ключевыми инструментами маркетинга и SMM, которые помогут увеличить количество клиентов. 🎁 Подарок для вас — консультация! Действует 6 часов после просмотра объявления. Не откладывайте — оставьте заявку, и уже сегодня начните свой путь к успеху! 📱 Запись через Telegram: @daria_dorda
-
Зимні та весенні на 5-7років, будь яка 15$
-
Продам дитячі штани, теплі, на 5-6 років. Купляла в Giant Tiger за 25$ віддам за 20$ (Моїй дитині не підійшли)