Вінніпег для українців Канада
-
Всім привіт 👋 Я персональний онлайн тренер і дієтолог-нутриціолог 🍽 Допоможу вам накачати 🍑 Зробити плоский живіт 💪 І рельєфне тіло ✅ БЕЗКОШТОВНО консультую та даю рекомендації Чекаю вас у лс 🙂
-
Шукаю перукаря, у мене коротка стрижка, мені треба поголити та підрівняти.
-
Смотря какой район. Вот классный мастер на юге www.facebook.com/profile.php?id=100005416065071&mibextid=LQQJ4d
-
Розкажіть, що і як , бо летітиму вперше.
-
Чи летів хтось через Рейк'явік?
-
Всем привет. Подскажите кто опытный и со своей практики. Планируем выехать с Берлина до Виннипега в конце февраля. Пересадка в Торонто есть 4,5 часа И есть еще один рейс пересадка в Дорвале (Монреаль) 8 часов Лучше выбирать тот что подольше или 4,5 часа хватит чтоб получить ворк пермит и пройти новую реестрацию на рейс? Нас 7 человек (4 взрослых и трое детей).
-
Доброго ранку. Будемо летіти в середині лютого з дитиною 8 місяців. Скажіть, будь ласка, каляску треба реєструвати, як додатковий багаж чи її можна здати разом з основним, якщо дозволяє вага? І чи пропускають термос з теплою водою, бо дитина на суміші. Велике, дякую, за відповідь.
-
Планую летіти на початку березня з Варшави, порадьте де купувати квитки? Лечу сама з двома дітками 6 і 9 років.
-
Купував в Lot, прямий Варшава Торонто
-
Доброго дня усім,маю таке питання,плануємо в кінці лютого переїзд до Канади,а саме Вінніпегу,як там з роботою на будівництві,маю опит в Польщі,але слабкий англійський,але вивчаю