Вінніпег для українців Канада
-
Саме гінеколог-ендокринолог не знаю. Але я ходила до жіночої клініки в центрі, там мені призначили консультацію і я сказала що потрібен перекладач. Назначили аналізи і Узі і потім була консультація. В мене також ендокринна проблема є, але то я щє з Польщі виконую призначення і тут сказала про це, сімейний лікар (до якого теж ходила) подивився аналізи (тут призначали) і сказав щоб продовжувала.
-
У мене сімейний лікар працює в healing hands medical clinic, dr. Bassily. Можете до нього стати на облік
-
🚘Авто а оренду🚘 🧭Адреса- 2140 McPhilips Unit 8 🇨🇦Вінніпег- Манітоба ✅ Оренда щоденно ▪️6000 км/міс ліміт ▪️Від 37/47/57 / день , залежить від року авто. ✅UBER, DOORDASH, UBEREATS, SKIP THE DISHES ✅ Можна платити за пів місяця ✅ Страхування входить ✅Мінімальний строк оренди - 3 дні - для денних ✅ Мінімальний строк оренди UBER - 7 днів 📞204-291-6395 Дмитро Telegram- @win_uber
-
А 44 это неплохо совсем
-
Поддержу, тариф далеко не лучший
-
Скажіть будь ласка який банк обрати?
-
Так
-
Зараз найдешевший це файдо 34 долари за 50 гб. І він також дає 10 доларів знижки на інтернет від Shaw
-
Так
-
По цінам: Bell MTS Швидкість 50 мегабіт - 40 доларів на місяць Швидкість 100 мегабіт - 45 доларів на місяць Швидкість 500 мегабіт - 50 доларів на місяць Швидкість 1.5 гігабіт - 60 доларів на місяць Швидкість 3 гігабіт - 65 доларів на місяць Підключення безкоштовне, роутер входить у вартість. Після 3 місяців користування провайдер присилає карту на 150 доларів у подарунок Shaw Швидкість 75 мегабіт - 55 доларів на місяць Швидкість 500 мегабіт - 65 доларів на місяць Швидкість 1 гігабіт - 75 доларів на місяць Підключення безкоштовне, роутер входить у вартість. Плюс 150 доларів у подарунок одразу після підключення. Контракт на 2 роки
-
50 мегабіт