Вінніпег для українців Канада
-
Доброго дня, порадьте, будь ласка, безкоштовного імміграційного консультанта, якщо маєте контакти, надішліть, дякую)
-
Шукаю модель на оформлення брів! Оплата тільки за матеріал! Мій інстаграм: www.instagram.com/anastasi.browsss?igsh=MTV3NHhmY3h6dWRrbg==
-
Цього тижня пропоную вам переглянути «Твої новини Calgary» трішки в іншому форматі. 🇺🇦Головна новина - 24 лютого 🔥5000 українців 🇨🇦І підтримка нашого міста Буду вдячна за поширення відео youtu.be/GxZdvRR4RkQ?si=n8phxrLuFSB1RyCt
-
Доброго дня , у мене таке запитання, чи не знаєте цей сін ( податковий номер) його можно зробити в аеропорту в Торонто по прильоту ? Або в інший аеропортах Буду вдячний любій інформації
-
Доброго дня. Шукаю роботу на неповний робочий день ,зранку на кухні або пекарні ,маю досвід роботи . Буду дуже вдячна за допомогу.
-
Привіт усім! Можливо комусь потрібна така суміш для дитинки до року. Віддам новоприбулим, адреса Kenaston Blvd (біля суперстор). Термін придатності до жовтня 2024р. Пишіть.
-
Можна продовжити паспорт поставивши штамп, продовження на 5 років. Ми так мамі робили.Це робиться без апойтменту по живій черзі в Торонто або іншому місті, де є консульства Як поставили печатку, то подавайтеся на продовження Ворк перміт онлайн. Це треба зробити до 31 березня. Зараз дають продовжити на 3 роки. В інтернеті багато про це написано, загугліть.
-
Підскажіть будь ласка до 31 березня всі можуть продовжити ворк перміт але як що мій укр паспорт дійсний ще 18 місяців, я зможу теж податися і получити на 3 роки ?
-
🚘Авто а оренду🚘 🧭Адреса- 2140 McPhilips Unit 8 🇨🇦Вінніпег- Манітоба ✅ Оренда щоденно ▪️6000 км/міс ліміт ▪️Від 37/47/57 / день , залежить від року авто. ✅UBER, DOORDASH, UBEREATS, SKIP THE DISHES ▪️ Безкоштовне навчання роботи в доставці ✅ Можна платити за пів місяця ✅ Страхування входить ✅Мінімальний строк оренди - 3 дні - для денних ✅ Мінімальний строк оренди UBER - 7 днів 📞204-291-6395 Дмитро Telegram- @win_uber
-
За сколько дней сделали И сколько находились в Торонто?
-
Підкажіть, будь ласка, чи вистачило Вам 2-х годин на пересадку? Багаж потрібно забирати при пересадках чи він летить до кінцевого пункту без моєї участі?))
-
Я не знаходжу рейсів, щоб був такий час(( всі по 2 години(( Ви на люфтганзі брали квитки?