Вінніпег для українців Канада
-
Добрий день. Підкажіть де можна пройти курси бухгалтерського обліку?
-
$10500 Fresh safety. Clean title. Low mileage 114832km Dodge Grand Caravan SXT 2012 114832km The body has good condition and the inside of it very clean. Comes with recently changed brakes disk, brakes pads, remote start. No issues mechanic engine and transmission run very good.
-
$10500 Fresh safety. Clean title. Low mileage 114832km Dodge Grand Caravan SXT 2012 114832km The body has good condition and the inside of it very clean. Comes with recently changed brakes disk, brakes pads, remote start. No issues mechanic engine and transmission run very good.
-
Ви така дивна. Немає харчування. Скажіть дякую , що взагалі знайшлося місце з такою ситуацією. Деякі взагалі в аеропорту ночують по декілька днів, щоб хоть щось отримати. А тут носом крутить. Звикли , що вам всі все зобовʼязані . Тут треба розраховувати тільки на себе, тому якщо щось недовподоби - знімайте будь-який готель за власні кошти
-
Добрий день. Підкажіть, будь ласка, сину (15років )в аеропорту дали Візітор Рекорд , коли краще податися на Ворк перміт для нього- зараз з Канади , чи вже пізніше , тому що зараз змушені повернутися через сімейні обставини в Україну і плануємо приїхати сюди в липні
-
Еду могут привезти из других мест. Можно с красным крестом связаться. Они дают карточку с деньгами.
-
Хватит нагнетать
-
Доброго дня шановні, завтра прилітаю в Вінніпег. Може хтось щось підкаже що та як?
-
Короче если цена большая смысла нет
-
Бойлер в окремому місці, схоже на шафу при вході
-
Доброго дня! Можливо хтось буде найближчим часом виїздити до Винніпегу з України? відізвіться будь ласка необхідно дитині ліки передати
-
Доброго вечора підкажіть будь ласка може хто мав досвід, дитина дуже захворіла пішли до лікарні виявили запалення легень назначіли антибіотик я спитала чи це все, чи може щось від кашлю (який на той момент був не сильний) чи може якісь уколи чи капельниці так як у сина 11 років була висока температура, але лікар сказав що нічого не треба на наступний день кашель почав сильніше проявлятись я йому купила проспан але вже 4 дні і краще не стає але і не гірше зараз в нього сухий кашель сильний і хотілось би якогось дієвого препарату бо від лікарів можна чогось добитись тільки коли ти вже на краю
-
Якщо це жарт такий у вас то скажу відверто з почуттям гумору так собі у вас Якщо ж це ви серйозно то тоді сходіть до лікаря, може якісь пігулки пропише
-
Всім привіт Підкажіть, будь ласка, чи то нормальна практика для Вініпегу: при влаштуванні на роботі попросили заповнити про себе анкету та вказати СІН. Запитав у менеджера, чи потрібно мені якийсь договір скласти з компанією, відповіли що ні. Відносно зарплатні також сказали що реквізити карти не потрібно, зарплатня буде видаватись чеком Влаштовуюсь кухарем, у мене і про ліцензію нічого не запитали також Це взагалі офіційна робота?