Вінніпег для українців Канада
-
Красунечки 🤍 Запрошую Вас на брівки та на вії до себе. Локація Elmwood ☺️ ⁃ Фарбування ⁃ Ламінування ⁃ Корекція( пінцет/віск ) ⁃ Воскове видалення в зоні обличчя На перший візит діє знижка 5$ 💞 Вже весна на дворі , хочеться сяяти , а я вам в цьому допоможу 🌸 Запис у дірект 💌 www.instagram.com/_brows_winnipeg_?igsh=MXM4bjluZDR1bnQzag%3D%3D&utm_source=qr
-
Я з вами згоден, що логіка проста. Але для провінційної програми Манітоби потрібно надати атестат зі школи (повна середня освіта) і про вищу освіту (і бакалавр, і магістр). Всі ці документи є обов'язковими. В мене не було з собою атестата зі школи, то писав пояснення, що немає можливості його отримати зараз, але в мене є дипломи бакалавра і магістра. В додатку до диплома бакалавра вказано, що я був зарахований до університету на основі повної середньої освіти, атестат номер такий-то. Просто пропустити ці атестати і дипломи не можна.
-
Повідомляєте менеджера про зміну адресу
-
Дивно, але в додатку до диплома вказуєьться підстава на якій ви були зараховані на навчання, і отже в дипломі на бакалавра , в мене наприклад вказано, що на підставі шкільного атестату. І якщо ви перекладаєте додатки і прикладаєте їх, то отже ця інформація є підтвердженою. Можлива це конкретно вимога Манітоби, бо по іншим провінціям я такогоине чув. Та й бали наприклад нараховують за вищу освіту, а шкільний атестат це мінімальнамнеобхідна освіта для подачі на PR.